jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under januari 2009

Av jempa - 14 januari 2009 18:22

Idag fick jag nog, efter att ha varit på Gina Tricot här i City och upptäckt att dom inte fått in jeansen ännu så pratade jag med en tjej som jobbade där om dom, men jag blev inte smartare direkt. Tjejen jag pratade med verkade inte ha någon koll alls, och hon trodde inte heller att dom skulle få in dom jeansen. Jag frågade om hon visste om Birsta skulle få in. Nej det visste hon inte, och hon kunde inte heller erbjuda sig att ringa och höra. *badly*

Så jag ringde dit själv och fick prata med en betydligt trevligare tjej! Så nu vet jag vilken dag dom finns i butik! *yes!* :D

Och hon sa iallafall att alla butiker skulle få in dom jeansen. Känns som att jag litar mer på henne.

Hoppas nu bara att jag får tag på ett par! Så att inte min storlek tar slut så himlans fort!


Nu ska jag duscha, har precis varit och solat och luktar bränt fläsk. Not very nice!

Av jempa - 14 januari 2009 17:15

Snygga linnen från Haléns med tvinnade axelband! 


Faen vad skönt att allt jag beställt från Haléns satt bra! Så skönt att slippa skicka tillbaka. Man blir ju alltid så besviken då också.


Jag trodde att klänningen skulle vara längre på mig, men den var faktiskt bra! Sen om jag ändå vill ha den kortare kan man skippa volangen och sprätta bort den och vips så har man en kortare klänning =) Men en söt volang mindre dock. Blir skitsnygg tillsammans med min framtida (förhoppningsvis) mc-skinnjacka ;)


Jag beställde det vita linnet här ovan och det var väldigt genomskinligt, men men ett vitt linne under funkar det ju. Gillar dom snurrade axelbanden skarpt! <3


Den rosa koftan var också fin, jag kommer nog mest ha den helt öppen, tyckte det var finast, och skippa knytskärpet helt.



Av jempa - 14 januari 2009 15:20

Äntligen ska jag få äta stuvade makaroner till middag! Ja inte bara det såklart, blir köttbullar också ;). Men jag har längtat som en tok efter stuvade makkisar! David gillar ju inte det så supermycket så det äts inte så ofta här hemma. Men ibland får han faktiskt ställa upp för laget! ;)

 

Gott ska det bli!

Av jempa - 13 januari 2009 22:24

             

Tydligen så har det inte gått så bra för Zara-butiken här i stan. Den sista januari kan man köpa sina sista plagg därifrån. Hur ledsamt låter inte det? :(

Att det nästan alltid ska bli såhär i den här stan. Så fort det kommer en butik som inte finns överallt i hela Sverige så funkar det inte!

Tycker det är så himla synd eftersom det finns riktiga godbitar där! Och oftast är priserna riktigt bra också! Zaras baskoftor t.ex Hur sköna och bra som helst, till ett bra pris! Och alla jackor och kappor! Så roligt med lite annat än H&M´s som alla knatar runt i..

Nej det är så jekla synd!


Vad ska nu öppna i deras stora lokaler? Tråkiga kontor? Eller blir det ännu en IN:-galleria? Kanske Monki öppnar här i city också

Ne, faen vad tråkigt! Jag kan verkligen skippa ännu en Monki butik och behålla Zara istället!


Ne nu blev jag lesss, jekla skitstad!


Av jempa - 13 januari 2009 19:00

 

Man måste få unna sig lite vardagslyx ibland ;)

Av jempa - 13 januari 2009 18:05

                             

Snyggare irl!


Tjoo!

Fick sms från Haléns förut att mitt paket har kommit, det gick fort! Får se om jag orkar hämta det idag, annars får de väl bli imorgon (eller en annan dag).

Gick in på Gina Tricot förut för att se om jeansen kommit, men det hade dom inte. Däremot hade dom fått in en snygg och sliten jeanskjol.

Kanske nåt man ska kolla närmare på?


Ne, fixa lite middag och matlåda kanske!

Av jempa - 12 januari 2009 18:22

 

Det är 7 plusgrader! Klart skinnpajen åker på =)


  • Skinnjacka, ONLY 
  • Collegetröja, Gina Tricot (NY!)
  • Strumpbyxor, Gina Tricot
  • Knästrumpor, H&M
  • Stövlar, Din Sko
  • Väska, Mulberry
  • Vit halsduk, Indiska

Av jempa - 12 januari 2009 17:39

      

TV3 tänker börja sända SATC igen, Måndagar - Torsdagar. Och den här gången blir det klockan 19.30 istället för vid 23.30 som förut som var alldeles för sent för mig. Iofs har jag ju redan alla säsonger på dvd, men ändå =)

Så idag sänds första avsnittet, kan ju vara kul o se eftersom det var jättelänge sen jag såg det sist.



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards