jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

jeans-samtal

Av jempa - 14 januari 2009 18:22

Idag fick jag nog, efter att ha varit på Gina Tricot här i City och upptäckt att dom inte fått in jeansen ännu så pratade jag med en tjej som jobbade där om dom, men jag blev inte smartare direkt. Tjejen jag pratade med verkade inte ha någon koll alls, och hon trodde inte heller att dom skulle få in dom jeansen. Jag frågade om hon visste om Birsta skulle få in. Nej det visste hon inte, och hon kunde inte heller erbjuda sig att ringa och höra. *badly*

Så jag ringde dit själv och fick prata med en betydligt trevligare tjej! Så nu vet jag vilken dag dom finns i butik! *yes!* :D

Och hon sa iallafall att alla butiker skulle få in dom jeansen. Känns som att jag litar mer på henne.

Hoppas nu bara att jag får tag på ett par! Så att inte min storlek tar slut så himlans fort!


Nu ska jag duscha, har precis varit och solat och luktar bränt fläsk. Not very nice!

 
 
annapetronella

annapetronella

14 januari 2009 19:13

NEherregus, finns dem jeansen på gina?! satan va snygga :P

http://annapetronella.bloggagratis,se

 
Ingen bild

Nina

14 januari 2009 19:22

Åh, jag skulle SÅ gärna vilja ha ett par!!
Undra om nån kan låna ut peng. Dom är helt otroligt snygga.
Å med mitt flyt finns dom säkert på sommarrea i april och då för 199- ;)

 
annapetronella

annapetronella

14 januari 2009 19:40

var tvungen att sno bilden på jeansen , hoppas det var okej (A) ?:D

http://annapetronella.bloggagratis.se

 
anna

anna

14 januari 2009 19:55

ah men då avr det okej, tack så mycket :)
goa kramar annapetronella

http://annapetronella.bloggagratis.se

 
Camilla

Camilla

14 januari 2009 20:30

Helloo! Tänkte bara säga att jag har lagt ut lite grejjer på Tradera! Spana gärna in dem! :) Kram!

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgn

 
camilla igen

camilla igen

14 januari 2009 22:58

Blidde nog fel länk till Tradera..testar igen :)

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se