jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Allt satt perfekt!

Av jempa - 14 januari 2009 17:15

Snygga linnen från Haléns med tvinnade axelband! 


Faen vad skönt att allt jag beställt från Haléns satt bra! Så skönt att slippa skicka tillbaka. Man blir ju alltid så besviken då också.


Jag trodde att klänningen skulle vara längre på mig, men den var faktiskt bra! Sen om jag ändå vill ha den kortare kan man skippa volangen och sprätta bort den och vips så har man en kortare klänning =) Men en söt volang mindre dock. Blir skitsnygg tillsammans med min framtida (förhoppningsvis) mc-skinnjacka ;)


Jag beställde det vita linnet här ovan och det var väldigt genomskinligt, men men ett vitt linne under funkar det ju. Gillar dom snurrade axelbanden skarpt! <3


Den rosa koftan var också fin, jag kommer nog mest ha den helt öppen, tyckte det var finast, och skippa knytskärpet helt. 
 
Ingen bild

Mia

16 januari 2009 10:50

Finns linnena kvar på Halens? Kan du länka? Hittar dom inte.

 
Ingen bild

jempa

16 januari 2009 15:05

svar till mia: Dom ligger under "toppar" konstigt nog, så kika där =) En tjej som har det gula linnet på sig på bilden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se