jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

toni & guy

Av jempa - 23 februari 2008 15:27

Mitt hår behöver något värmeskyddande har jag kommit på =). Använder ju plattång varenda dag, och hårfön varannan dag. Det sliter ju en hel del. Och just nu använder jag bara en leave-in inpackning från Redken som även skyddar litegrann mot värme, o de räcker ju inte eftersom den inpackningen har jag bara i håret efter jag tvättat det. O dessutom börjar den ta slut =)


Så nu funderar jag på denna från Toni & Guy. Någon som provat den o kan berätta hur den är? Bra/dålig?

 
 
acca

acca

23 februari 2008 15:45

hej jempa! tycker du ska prova Kérastase ciment thermique den kostar lite men är otroooligt dyrg,behöver så lite å luktar gott:)den aktiveras av värmen från hårblås å plattång.finns kvar i håret 5 tvättar sägs det....så glömmer man nångång att he i så gör det inte så mkt.ha en fortsatt bra helg! kram

http://acccca.blogg.se

 
acca

acca

23 februari 2008 16:30

varsågod:) har en sådan som jag säkert haft i november å den är då inte ens halv tuben.den är iaf. grön...kan ju söka på den på nätet å läsa:) helt klart värd vart enda öre...hår är ett favorit område så där hjälper jag gärna till:)

http://acccca.blogg.se

 
Filiduttan orginell.blogg.se

Filiduttan orginell.blogg.se[/url]

24 februari 2008 12:42

Du får recensera produkten... jag är i behov av liknande :P Du kan va testkanin åt mig, hahaha...

http://orginell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se