jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

toni & guy

Av jempa - 23 februari 2008 15:27

Mitt hår behöver något värmeskyddande har jag kommit på =). Använder ju plattång varenda dag, och hårfön varannan dag. Det sliter ju en hel del. Och just nu använder jag bara en leave-in inpackning från Redken som även skyddar litegrann mot värme, o de räcker ju inte eftersom den inpackningen har jag bara i håret efter jag tvättat det. O dessutom börjar den ta slut =)


Så nu funderar jag på denna från Toni & Guy. Någon som provat den o kan berätta hur den är? Bra/dålig?

 
 
acca

acca

23 februari 2008 15:45

hej jempa! tycker du ska prova Kérastase ciment thermique den kostar lite men är otroooligt dyrg,behöver så lite å luktar gott:)den aktiveras av värmen från hårblås å plattång.finns kvar i håret 5 tvättar sägs det....så glömmer man nångång att he i så gör det inte så mkt.ha en fortsatt bra helg! kram

http://acccca.blogg.se

 
acca

acca

23 februari 2008 16:30

varsågod:) har en sådan som jag säkert haft i november å den är då inte ens halv tuben.den är iaf. grön...kan ju söka på den på nätet å läsa:) helt klart värd vart enda öre...hår är ett favorit område så där hjälper jag gärna till:)

http://acccca.blogg.se

 
Filiduttan orginell.blogg.se

Filiduttan orginell.blogg.se[/url]

24 februari 2008 12:42

Du får recensera produkten... jag är i behov av liknande :P Du kan va testkanin åt mig, hahaha...

http://orginell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se