jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

toni & guy

Av jempa - 23 februari 2008 15:27

Mitt hår behöver något värmeskyddande har jag kommit på =). Använder ju plattång varenda dag, och hårfön varannan dag. Det sliter ju en hel del. Och just nu använder jag bara en leave-in inpackning från Redken som även skyddar litegrann mot värme, o de räcker ju inte eftersom den inpackningen har jag bara i håret efter jag tvättat det. O dessutom börjar den ta slut =)


Så nu funderar jag på denna från Toni & Guy. Någon som provat den o kan berätta hur den är? Bra/dålig?

 
 
acca

acca

23 februari 2008 15:45

hej jempa! tycker du ska prova Kérastase ciment thermique den kostar lite men är otroooligt dyrg,behöver så lite å luktar gott:)den aktiveras av värmen från hårblås å plattång.finns kvar i håret 5 tvättar sägs det....så glömmer man nångång att he i så gör det inte så mkt.ha en fortsatt bra helg! kram

http://acccca.blogg.se

 
acca

acca

23 februari 2008 16:30

varsågod:) har en sådan som jag säkert haft i november å den är då inte ens halv tuben.den är iaf. grön...kan ju söka på den på nätet å läsa:) helt klart värd vart enda öre...hår är ett favorit område så där hjälper jag gärna till:)

http://acccca.blogg.se

 
Filiduttan orginell.blogg.se

Filiduttan orginell.blogg.se[/url]

24 februari 2008 12:42

Du får recensera produkten... jag är i behov av liknande :P Du kan va testkanin åt mig, hahaha...

http://orginell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se