jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

toni & guy

Av jempa - 23 februari 2008 15:27

Mitt hår behöver något värmeskyddande har jag kommit på =). Använder ju plattång varenda dag, och hårfön varannan dag. Det sliter ju en hel del. Och just nu använder jag bara en leave-in inpackning från Redken som även skyddar litegrann mot värme, o de räcker ju inte eftersom den inpackningen har jag bara i håret efter jag tvättat det. O dessutom börjar den ta slut =)


Så nu funderar jag på denna från Toni & Guy. Någon som provat den o kan berätta hur den är? Bra/dålig?

 
 
acca

acca

23 februari 2008 15:45

hej jempa! tycker du ska prova Kérastase ciment thermique den kostar lite men är otroooligt dyrg,behöver så lite å luktar gott:)den aktiveras av värmen från hårblås å plattång.finns kvar i håret 5 tvättar sägs det....så glömmer man nångång att he i så gör det inte så mkt.ha en fortsatt bra helg! kram

http://acccca.blogg.se

 
acca

acca

23 februari 2008 16:30

varsågod:) har en sådan som jag säkert haft i november å den är då inte ens halv tuben.den är iaf. grön...kan ju söka på den på nätet å läsa:) helt klart värd vart enda öre...hår är ett favorit område så där hjälper jag gärna till:)

http://acccca.blogg.se

 
Filiduttan orginell.blogg.se

Filiduttan orginell.blogg.se[/url]

24 februari 2008 12:42

Du får recensera produkten... jag är i behov av liknande :P Du kan va testkanin åt mig, hahaha...

http://orginell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se