jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

toni & guy

Av jempa - 23 februari 2008 15:27

Mitt hår behöver något värmeskyddande har jag kommit på =). Använder ju plattång varenda dag, och hårfön varannan dag. Det sliter ju en hel del. Och just nu använder jag bara en leave-in inpackning från Redken som även skyddar litegrann mot värme, o de räcker ju inte eftersom den inpackningen har jag bara i håret efter jag tvättat det. O dessutom börjar den ta slut =)


Så nu funderar jag på denna från Toni & Guy. Någon som provat den o kan berätta hur den är? Bra/dålig?

 
 
acca

acca

23 februari 2008 15:45

hej jempa! tycker du ska prova Kérastase ciment thermique den kostar lite men är otroooligt dyrg,behöver så lite å luktar gott:)den aktiveras av värmen från hårblås å plattång.finns kvar i håret 5 tvättar sägs det....så glömmer man nångång att he i så gör det inte så mkt.ha en fortsatt bra helg! kram

http://acccca.blogg.se

 
acca

acca

23 februari 2008 16:30

varsågod:) har en sådan som jag säkert haft i november å den är då inte ens halv tuben.den är iaf. grön...kan ju söka på den på nätet å läsa:) helt klart värd vart enda öre...hår är ett favorit område så där hjälper jag gärna till:)

http://acccca.blogg.se

 
Filiduttan orginell.blogg.se

Filiduttan orginell.blogg.se[/url]

24 februari 2008 12:42

Du får recensera produkten... jag är i behov av liknande :P Du kan va testkanin åt mig, hahaha...

http://orginell.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se