jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 25 februari 2008

Av jempa - 25 februari 2008 18:02

Vad händer? Inte speciellt mycket.. David sitter vid datorn o knapprar med hörlurarna på. Själv sitter jag i soffan med bärbara i knät. Amy Diamond spelas just nu på Spotify ur min alldeles egenfixade lista (som såklart heter Jempas) =)


Mitt hår behövs tvättas..det brukar vara ett tecken på det när jag kan sätta upp det i en knut utan varken hårprodukter eller hårsnodd :) Det ni!


Imorgon om en vecka har vi varit tillsammans i TRE år. Fatta vad lång tid! Undra vad jag skulle gjort idag om jag inte haft David, kan inte ha varit nåt kul iaf. Hans humor är den bästa humorn =) Skrattar varenda dag tillsammans med honom! Det tror jag att man kommer långt på i ett förhållande. Bra ekonomi och humor, det är lösenorden =)


Ne, nu blir det en dusch! 

Av jempa - 25 februari 2008 17:35

 

Jag är inne på stjärnor nu tror jag :). Har ju sängkläder från Hemtex med stjärnor på, och så vore det inte helt fel med en pläd med stjärnor på heller =) Framförallt tänkt att ha till soffan, men soffan är mörkgrå och kuddarna i soffan är ju gröna som också mattan är. Så lite svårt med val av färg isåfall. Klart att man skulle kunna göra det lätt för sig och välja den gråa, men suck vad tråkigt? Dom är ju snyggast i blått o rött, tycker jag iaf.. Iofs är väggen bakom soffan röd..hum, men nja, det blir väl kanske för mycket färger att det ser plåttrigt ut? Med grått, grönt och dessutom rött..?

Vill ju helst hålla det stilrent. Samtidigt som dom där plädarna e så snygga! Lexingtonstuk.


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards