jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 9 februari 2008

Av jempa - 9 februari 2008 22:11


Kirrade iväg en billig beställning till Cocoo.se nyss. Om cirka en vecka får jag hem detta armband =) Slapp fraktkostnad också, braigt!

Varit sugen på detta One of a kind-armband en längre tid, men tycker priset är en aniiing saftigt för en tunn, röd tråd. Så då kammade jag hem det här istället.

O.o.a.k-armbandet kan jag önska mig i födelsedagspresent, hihi =)

(om jag kan hålla mig...)


Peace!

Av jempa - 9 februari 2008 19:57


Mojsigt, mojsigt!! Nästan så man blir sugen på att gå o lägga sig, nästan alltså =) Det e ju lördag och jag börjar känna mig som en människa igen efter 5 dagar som sjukling så jag ska vara uppe läänge! Men när jag väl ska sova ska det bli underbart skönt!

David ligger i sängen nu o ser på nån skitfilm, American Gangster.. ne den e säkert bra, men den e typ 3 timmar lång + att de e massa maffiaskit så det är nog mer en killfilm. Jag ska se på Melodifestivalen och äta en Daim-Marabou chokladkaka :)


Tessan: vi skulle ju gjort som old times o sett på "Mellan" tillsammans!! Varför skulle du flytta enda dit uut? :(

Av jempa - 9 februari 2008 17:26

 

Den här tischan e på väg hem till mig! Yeah!

Av jempa - 9 februari 2008 16:35

 


Nu är vi hemma igen efter en tur till Birsta.

Kikade runt lite i Gallerian, David ville kolla efter nån snygg skinnjacka och klocka. Men hittade ingen, eller fanns nån snygg på JC men fel size, to bad! Ska kika inne i stan istället. Skinnjacka e grymt på både killar och tjejer *tycka*

Hittade en del på Hemtex iaf. 70 % på täckena, så jag slog till och köpte ett lika som David har. Jag har tjyvlånat hans täcke ibland bara för det är så skönt, hihi! Mitt täcke e gammalt och allt dun är samlat i ett hörn =)

Och så hade dom urfina påslakanset med blårandigt på ena sidan och stjärnor på andra! Och stjärnor på örgotten. Schnyggt :) Kanske kan kirra bild sen när sängen är nybäddad. 

Stjärnor är hett! =)


Och inne på IKEA blev det en ny, vit tvättkorg och gröna doftljus med doft av päron. 

Sen blev det (håll i dig, Sandra!) mAx-driven på väg hem =) Nu är man mätt och belåten, väntar på en kopp irish Cream-kaffe som david köpte på Kahl´s idag :) Gott skare bli!


Min näsa e snorig, bäst o snyta mig innan det blir halt på tangenterna! Iack.. 


Av jempa - 9 februari 2008 11:34

Jag har tappat bort mitt favorit-läppglans! Skandal!


Vi ska ut till IKEA idag o köpa lite nödvändigheter, bland annat en ny tvättkorg, den vi har nu (som kostar typ 39 kr) mår inte alls bra! Den kan gå sönder närsomhelst o det vore ju tråkigt om den skulle göra det när den e full med tvätt och man är på väg ner till tvättstugan... Så en ny skulle vi behöva!

Kanske kan ta en vända in på Birsta City också och köpa nytt läppglans (o kolla på lite mer saker *fniss*), om jag inte hittar det innan vi ska åka, men det känns som att jag har letat i hela lägan!


Update: läppglanset låg i smyckeskorgen! Hur har den hamnat där? Tur att jag tänkte ha halsband idag för annars hade jag inte hittat det :)  

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards