jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2007

Midsommar!

Av jempa - 23 juni 2007 01:09

Vaknade vid 09 imorse. David hade ställt larmet på mobilen så det var bara att kliva upp. Vi fixade till oss och sen drog vi till Gimåfors för att fira Midsommar. Jag, David, Linea och Linnea åkte i samma bil. Vi åkte lite fel o sådär så det blev typ 30 min extra biltur, haha, men de gör inget =)

Aja, när vi kom fram softade vi. Solade, åkte på vespan, körde vespan (ja, man blir ju mer o mer fast ju mer man köör! vill också ha en!), drack martini, fixade lite tacos som vi käkade hela familjen Hägglund + Linnea och jag :D. 

Sen tog jag och David vespan och åkte till Sandnäsets camping, kände lite på vattnet och gungade lite på en sån där gungbräda :D Kom fram till att det måste ha varit en småtaskig leksak när man var liten, hallå, alla feta ungar åker ju ner medans dom lättare åker upp. Det fattar man väl fast man är 6 bast också? 

Aja, sen så busade vi även med dom 2 vovvsingarna som fanns där, Kola och Sebb =) Så söta!


Sen så drog vi ner till resten av Davids släkt för att käka midsommar-maten med dom. 

Massa god mat, var iofs en hel del sill å, men det skippade jag :) me dont like slemmig fisk.

och till efterätt fanns det typ 5-6 tårtor at välja mellan. Jag käkade 2 =) En grymt god kladdkaka med jordgubbar och en annan tårta/paj, smarrigt!Ja, har varit borta 14 timmar, och nu sittar man här igen. Skiiittrött men nöjd med dagen =)

Nu sovas!


Glad midsommar på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se