jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2007

Stöde in my heart :)

Av jempa - 23 juni 2007 20:00

Idag vid 13 tiden tog jag bilen (som jag fick låna av Ewy & Rolf *tack snälla!*) till Stöde. Hade ändå inga planer här hemma.

Det var skönt att komma "hem" =) Är extra mysigt att vara där på sommaren, man minns roliga saker man gjorde när man var liten o hade sommarlov o så =) Tänk va mysigt det skulle vara om man fick vara 10 bast o ha sommarlov igen! Menmen, nu är man grown up och får nöja sig med semester, om man inte börjar plugga igen förstås =) Nästan så man vill göra det bara för att få sommarlov igen *hihi*Aja. Jag kom dit rätt lagomt till lunch/middagen. Sis var där också, hon har sovit över där sen igår. Det blev iallafall potatisgratäng och skinka. Jordgubbar, socker och grädde till efterrätt. SOMRIGT!

Sen blev syrran less och tog bilen sin o for hem. Jag och päronen tog en promenad. Vi skulle bara gå till Vången (ett badställe) egentligen, men det slutade med att vi var på Huberget. Rätt hyffsad utsikt därifrån.


Jag kom hem vid 18 och jag hämtade upp David här hemma och så for vi hem med bilen till Davids päron, så gick vi tillbaka.

Sen har jag sett på andra avsnittet av Ebba & Didrik, fortfarande lika bra :DIkväll blir det en film och lite glass!

 
 
camilla

camilla

24 juni 2007 16:17

Ååå blir nästan lite stödesugen jag me :) härliga bilder iaf! Lycka till imorgon hihi

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se