jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2007

Köpa eller inte köpa??

Av jempa - 12 augusti 2007 12:54

Hittade en svart skinnjacka idag! Som jag velat haft! Men problemet är ju att min ekonomi är ju inte på topp nu efter sängköpet, men den är inge dyr, 498 kr (fejkskinn såklart, men gör inget, har ju en äkta skinnjacka iaf, haha).

Åhh, va ska jag göra? Köpa eller inte? Köper jag den inte är jag inte helt säker på att jag kommer hitta nån till svart skinnjacka, dom tar ju slut på en gång överallt! 

Gaaah, jobbigt.. i-landsproblem deluxe =) Hängde undan den tills imorgon iallafall..

 

 
 
Ingen bild

lilla mia

12 augusti 2007 13:01

den va ju skitsnygg så frågan är väl varför tveka.. hehe men det är klart vill du hellre ha en svart så är det ju bara att leta vidare..=)
men du passa ju grymt bra i denna ;)
hihi köper du en till mig med 'ler*

 
Veronica

Veronica

12 augusti 2007 13:01

Åh, den där kikade jag på i Stockholm. Ångrade mej massor att jag inte köpte den då!
Superfin juh!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Ingen bild

lillamia

12 augusti 2007 13:02

hihi ops läste fel den va ju svart... såå köööp..;)

 
Veronica

Veronica

12 augusti 2007 13:07

Näe, tyvärr =/
Jobbigt att man oftast hittar sånt man absolut vill ha, när man inte har nå cash.

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Sofie

Sofie

12 augusti 2007 13:53

Den var shysst! Svarta jackor har man alltid användning för, köp köp! ;)

http://leonasays.blogg.se

 
LiPP

LiPP

12 augusti 2007 14:31

Från HM va? Den har Sus tipsat mig om., Ska köpa den imorgon om den sitter bra :) Ska vi gå tillsammans?
Synd på den fula kragen bara.. Vill ha mudd ja med zip ända upp.

http://lippan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se