jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 maj 2019

Världens finaste!

Av jempa - Lördag 18 maj 09:34

Världens finaste Jason är här! 

Han kom till oss hela 16 dagar för tidigt, en snöig dag i Maj, närmare bestämt den 2/5. Kl 14.45, 51 cm lång, 3190 gram. Helt perfekt!

Både han och jag fick en lite tuff start då vi drabbades av infektion, pga lång vattenavgång (mitt vatten gick den 30/4), och den 2a blev jag igångsatt med dropp.
Efter 5 timmar med 25 minuters krystning så kom han till världen.
Vi har bott på Neonatalavdelningen i 10 dagar, dom första dagarna var hemska, då visste vi ju inte att det skulle gå så bra som det gjorde, läkarna nämnde hjärnhinneinflammation (fruktansvärt!), att dom skulle behandla han med antibiotika (han fick 3 olika sorter samtidigt) utifall han skulle haft det. Eftersom blododlingen tar 5 dagar att få svar på så skulle vi isf ligga steget före.
TACK OCH LOV så var det ingen hjärnhinneinflammation, däremot är diagnosen lite oklar, just för att han fick medicin så pass fort så hann aldrig blodprovet utvisa exakt vad det är men en infektion vet vi iaf.

Nu är lill-farbrorn våran frisk och vi har myst här hemma i snart en vecka. Tiden går verkligen fort! Vi njuter av varje minut!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 19 maj 14:23

Vi bara myser vidare i bebisbubblan! Han är ju så fin och det pirrar i magen varje gång jag kollar på honom! Ungefär samma känslor som när man är kär :) Fina Jason! Vad vi har väntat på dig! ...

Av jempa - Lördag 18 maj 10:22

Dessa bilder togs i vecka 37, den 27/4, 3 dagar innan vattnet gick. Och vilken tur att jag jobbade halvdag den dagen (30/4)! Annars hade vattnet gått på jobbet :D för det var nämligen kl 16. Jag låg i soffan o chilla efter att ha smällt i mig k...

Av jempa - Tisdag 23 april 09:52

Jag har ju världens finaste arbetskamrater!! Tänk att dom fixade en babyshower till mig?! Sjukt fint ...

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se