jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 maj 2019

Världens finaste!

Av jempa - Lördag 18 maj 09:34

Världens finaste Jason är här! 

Han kom till oss hela 16 dagar för tidigt, en snöig dag i Maj, närmare bestämt den 2/5. Kl 14.45, 51 cm lång, 3190 gram. Helt perfekt!

Både han och jag fick en lite tuff start då vi drabbades av infektion, pga lång vattenavgång (mitt vatten gick den 30/4), och den 2a blev jag igångsatt med dropp.
Efter 5 timmar med 25 minuters krystning så kom han till världen.
Vi har bott på Neonatalavdelningen i 10 dagar, dom första dagarna var hemska, då visste vi ju inte att det skulle gå så bra som det gjorde, läkarna nämnde hjärnhinneinflammation (fruktansvärt!), att dom skulle behandla han med antibiotika (han fick 3 olika sorter samtidigt) utifall han skulle haft det. Eftersom blododlingen tar 5 dagar att få svar på så skulle vi isf ligga steget före.
TACK OCH LOV så var det ingen hjärnhinneinflammation, däremot är diagnosen lite oklar, just för att han fick medicin så pass fort så hann aldrig blodprovet utvisa exakt vad det är men en infektion vet vi iaf.

Nu är lill-farbrorn våran frisk och vi har myst här hemma i snart en vecka. Tiden går verkligen fort! Vi njuter av varje minut!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se