jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 september 2020

Wild child at Birsta City

Av jempa - 12 september 2020 20:58

Med mössan på sne ;)

Idag for vi ut till Birsta City, det var jättelänge sedan vi var där vi tre tillsammans. Känns som att typ alla var där, det var proppat med folk o det var som innan Corona.

Vi tänkte käka på det nya stället Fika, men det var så mkt folk där så vi gick på Taco Bar istället.

Allt var frid o fröjd, man halvstressade i sig maten som vanligt när man har en pigg o lite rastlös kille på snart 16 månader med sig.
Och efter maten skulle han ju absolut inte sitta i barnvagnen igen. Nejje han vill ju gå såklart, helst utan att hålla handen med nån. Och allra helst springa omkring, gärna fram till främlingar också.

Herregud vad jobbig han var?! Får man säga så om sitt eget barn? Haha, ne men alltså det var något utöver det vanliga.
Han sprang runt överallt, men jag tror han tycker det är kul med dom öppna ytorna som det är i gallerior. Men även rulltrappan var kul, så gäller ju att verkligen hålla koll på'n! :)

Så David o Jason lekte med några ballonger utanför Panduro, o jag snabbar mej in på en butik för att spana på gardiner, men efter 2 minuter så hör jag dom i närheten: "Jason! Jason! Kom så letar vi efter mamma, kom! Nej, kom hiit! Jason! Här! Här är mamma!"

Haha :) så David hade verkligen fullt upp att jaga han, stackarn. Jag hann inte kolla gardiner, o inte heller något annat av det vi tänkt.
Men så tänkte vi att han kanske kunde få leka av sig lite i leklandet. Men där var det tydligen bara för barn från 3 år o uppåt.. är inte det en ganska hög lägsta ålder? O hur noga är det o följa reglerna en sån gång?

Så vi sket iallafall i det o började gå ut mot bilen, men då kom David med förslaget att jag kan gå lite själv där inne o köpa det vi skulle ha. Så åkte han o Jason en sväng med bilen medans.

Så då hann jag köpa det vi skulle ha, handtvål, haha :) skulle ju främst dit för att testa det nya matstället men det sket sig ju.

Men utöver tvålen, som jag köpte på Lagerhaus, så hittade jag öven detta diskborst-ställ + diskborste o två svarta disktrasor. Asnajs tycker jag själv o det blev mer cleant på diskbänken nu!

Sedan for vi på Candy World o köpte godis, o avslutade med Lekia o köpte en leksak till vildingen våran :D

Ändå en mysig dag, fast det blir aldrig så som man romantiserar upp det i tanken.. haha :)

 
 
Ingen bild

Sandy

15 september 2020 10:39

Känner igen det där :-) Vad mycket fint du hittade.

jempa

16 september 2020 09:00

haha :) Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards