jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 september 2020

Wild child at Birsta City

Av jempa - Lördag 12 sept 20:58

Med mössan på sne ;)

Idag for vi ut till Birsta City, det var jättelänge sedan vi var där vi tre tillsammans. Känns som att typ alla var där, det var proppat med folk o det var som innan Corona.

Vi tänkte käka på det nya stället Fika, men det var så mkt folk där så vi gick på Taco Bar istället.

Allt var frid o fröjd, man halvstressade i sig maten som vanligt när man har en pigg o lite rastlös kille på snart 16 månader med sig.
Och efter maten skulle han ju absolut inte sitta i barnvagnen igen. Nejje han vill ju gå såklart, helst utan att hålla handen med nån. Och allra helst springa omkring, gärna fram till främlingar också.

Herregud vad jobbig han var?! Får man säga så om sitt eget barn? Haha, ne men alltså det var något utöver det vanliga.
Han sprang runt överallt, men jag tror han tycker det är kul med dom öppna ytorna som det är i gallerior. Men även rulltrappan var kul, så gäller ju att verkligen hålla koll på'n! :)

Så David o Jason lekte med några ballonger utanför Panduro, o jag snabbar mej in på en butik för att spana på gardiner, men efter 2 minuter så hör jag dom i närheten: "Jason! Jason! Kom så letar vi efter mamma, kom! Nej, kom hiit! Jason! Här! Här är mamma!"

Haha :) så David hade verkligen fullt upp att jaga han, stackarn. Jag hann inte kolla gardiner, o inte heller något annat av det vi tänkt.
Men så tänkte vi att han kanske kunde få leka av sig lite i leklandet. Men där var det tydligen bara för barn från 3 år o uppåt.. är inte det en ganska hög lägsta ålder? O hur noga är det o följa reglerna en sån gång?

Så vi sket iallafall i det o började gå ut mot bilen, men då kom David med förslaget att jag kan gå lite själv där inne o köpa det vi skulle ha. Så åkte han o Jason en sväng med bilen medans.

Så då hann jag köpa det vi skulle ha, handtvål, haha :) skulle ju främst dit för att testa det nya matstället men det sket sig ju.

Men utöver tvålen, som jag köpte på Lagerhaus, så hittade jag öven detta diskborst-ställ + diskborste o två svarta disktrasor. Asnajs tycker jag själv o det blev mer cleant på diskbänken nu!

Sedan for vi på Candy World o köpte godis, o avslutade med Lekia o köpte en leksak till vildingen våran :D

Ändå en mysig dag, fast det blir aldrig så som man romantiserar upp det i tanken.. haha :)

 
 
Ingen bild

Sandy

Tisdag 15 sept 10:39

Känner igen det där :-) Vad mycket fint du hittade.

jempa

Onsdag 16 sept 09:00

haha :) Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 25 sept 23:39

La en liten beställning till Lindex nu ikväll med lite snygga plagg till Jason, som passar perfekt till förskolan. Dom har 20% på rubbet nu så då passar man på! Snyggt set med en tröja i oversize-fit. Och sköna leggings med borstad, mjuk insida...

Av jempa - Fredag 25 sept 13:57

Jobbade hemma igår och idag. Så glad att jag har den möjligheten! Jason fick feber natten till igår så den natten var ganska stökig med lite sömn för oss alla, huga stackaren hade nästan 39 grader. Så jag jobbade hemma igår, och idag jobbade ja...

Av jempa - Tisdag 22 sept 20:46


Min storasyster frågade mig igår om jag var sugen på att haka på henne och morsan till Ullared. Jaa men hallåå!! Såklart! Haha Så i november är det dags, tråkigaste månaden på året vill man ju piffa upp lite med ett Gekås-besök! Jag är såå ...

Av jempa - Tisdag 22 sept 08:27


Igår fick jag tröjan som jag vann på Tradera. Och den var ju fin o så men materialet var inte alls som jag trodde. Trodde ju att det skulle vara en sweatshirt, men det är mer trikå-material eller vad man ska säga, tunnare o mjukare tyg. Men det ka...

Av jempa - Söndag 20 sept 20:09

Idag träffade vi Elin, Janne o lilla söta Millie uppe på Norra Berget. Så mysigt! Blev lite lekparkshäng och så kikade på djuren. Med en massa surr däremellan :) Så himla härligt o umgås med den familjen för vi klickar verkligen, allihopa! Så k...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se