jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 september 2020

En ny vardag

Av jempa - Tisdag 8 sept 12:48

Börjar komma in i den nya vardagen med jobb mer och mer.
Men vad trött man är på kvällarna?! Nätterna är ganska jobbiga nu, Jason vaknar ibland flera ggr och ibland tar det ett tag innan han somnar om.

Tur vi har en liten relax-yta på jobbet, haha, för de e så skönt att lägga sig där på lunchen o chilla lite.

Nästa vecka börjar vår vintertid på jobbet också, då slutar jag kl 17 istället för 16.30 fast det bara är 30 minuter så gör det ändå så stor skillnad, till det sämre förstås!
Skönt ändå att vi har möjligheten att kunna jobba hemifrån då o då, så är man iaf hemma direkt när man har slutat, vissa dagar :)

 
 
Ingen bild

Sandy

Tisdag 15 sept 10:40

Såå fina!

jempa

Onsdag 16 sept 09:00

Tack gullis!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 18 nov 21:29

Jamen visst hurrni, jag sålde våran soffgrupp o köpte denna soffa från IKEA för samma peng, och jag är så nöjd! :) Den är bredare än den vi hade tidigare men rummet känns ändå luftigare, tror det beror på att den är lägre. (Plus att fåtöljen to...

Av jempa - Söndag 8 nov 20:22

Den här helgen har varit så mysig! Började lördgamorgonen med att baka scones. Kan inte minnas senaste gången jag åt sånna! Jättelänge sen! Sedan efter Jasons vila så åkte vi in till stan för att köpa nya böcker till Jason och strumpbyxor ti...

Av jempa - Torsdag 5 nov 11:38

  Hehe vi gillar ju Lager 157, så man hade ju önskat att bli sponsrad av dom! Har ju inte haft nån koll på deras barnutbud förut innan Jason, så har inte vetat hur snygga plagg det kan finnas där :) Men nu är vi ju fast! Och det låga priset bl...

Av jempa - Söndag 1 nov 22:35

Idag var våra föräldrar här för att fika lite, 1,5-års fika kan man säga :) Jason fyller ju det imorgon nämligen. Tänk alltså, halvvägs till två år, tiden bara rusar iväg! Craaazy! Mamma hade gjort söta spök-bakelser som hon tog med sig, snällt!...

Av jempa - Lördag 31 okt 19:38

Idag var jag ut till Birsta city med mamma. Jag hade en bokad klipptid kl 10 på Trudes. Äntligen kan man ju säga! Har inte klippt mig hos frisören på säkert tre år. Är så nöjd med klippningen! Känns så fräscht nu :) klippte säkert 15 cm, min...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se