jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2019

Uppsala var mysigt!

Av jempa - Lördag 10 aug 09:30

Vi hann både äta och fika massa gott, mwn även lite shopping såklart!
En Calvin Klein-klänning till mig o massa fint till Jason från HM. Var in på Zara o kikade deras bebisutbud åxå men blev lite besviken, hittade inget alls där. Däremot blev det en tischa till mig.

Mamma/mormor köpte en massa fint till Jason, allt detta förutom dregglisarna och dom två tröjorna till höger, dom köpte jag. Passande nog så fick jag ett meddelande med 20% rabatt på hela köpet på H&M någon timma innan, så det blev ju kanon! :)

Min klänning som jag fyndade på rean :)

Igår invigdes moln-settet som han fick :) sötast i världen såklart!

 
 
parabole

parabole

Lördag 10 aug 14:21

Trivelige bilder - også (:

http://parabole.bloggplatsen.se

jempa

Lördag 10 aug 18:16

Tack! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 20 okt 22:31


Idag föll dom första snöflingorna för denna säsong. Och Jasons första snö! :) Men det känns så tidigt med snö redan, visst, de kommer försvinna, men ändåå.. jag känner mig inte alls redo för en vinter. Aja, bara hoppas den blir lika lättsam som...

Av jempa - Tisdag 15 okt 22:16


Gröt börjar bli mer o mer okej för lillkillen våran :) Idag har vi inte gjort speciellt mycket, jag dras med förkylningen fortfarande! Blir galen! På torsdag är det 3 veckor?! När jag trodde jag var på väg att bli bättre så vaknade jag upp o v...

Av jempa - Lördag 12 okt 20:31

Vi drog iväg en beställning till H&M förut med plagg till Jason. Gillar ljusa färger på hans kläder nu, tycker han e så fin i beige o vitt! Hittade även en del fint på rean, den söta västen och jackan t.ex! Så dom beställde jag i lämpliga storleka...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:57


Jag vet inte, skrev jag om stolarna jag beställde från Jotex? Jo, jag tror det. Iallafall, vi är jättenöjda med dom! Så mycket skönare och stabilare än vad jag trodde dom skulle vara. Häromdagen beställde jag även en vas därifrån som ska stå i...

Av jempa - Torsdag 10 okt 17:50


Jag äääälskar printet med kaninerna, så sött! Känns som just detta set tar slut fort men denna gång han jag haffa det sista paret, i just Jasons storlek också så det var perfekt! Han kommer va så gullig i dessa tror jag! Gillar verkligen Kappahls ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se