jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 juni 2016

Turistat!

Av jempa - 29 juni 2016 04:04

Idag har vi turistat en massa :) åkte hop on hop off-buss och klev först av vid Brooklyn Bridge och gick ut en bit på bron, fränt att ha varit där!
Sedan hoppade vi på bussen igen och av vid China town (vi käkade på ett ställe där som David kollat upp, nudelsoppa) och promenixade till Wall Street. Där omkring fanns även en tjur som man skulle ta på bollarna för att få tur, haha, var typ kö även. Crazy!
Gick även förbi 9/11 memorial och Millenium building. Så fint med vattenfallet och runt om på kanterna stog namn på alla som omkom, hemskt men fint på samma gång på nåt vis.

Nu ikväll åt vi middag på Hooters. Chicken wings o pommes. Så goootttt!
Sedan blev det tros-shopping på Victorias Secret. 5 trosor för 27 dollar, rätt bra ju. Och sköna är dom!

Imorgon blir det Six Flags! Buss-station där bussen går ifrån ligger bara typ 7 min promenad härifrån så det är kanon! Måste säga att vi bor på ett kanonläge. Nära till så mycket!
Nu är kl 22 här, och alltså 04 hos er. Så jag säger godmorgon till er nu, men godnatt för mig :)

 
 
Ingen bild

Elin

30 juni 2016 02:06

Jättekul att läsa om era resor :)

jempa

1 juli 2016 02:14

Tack! Va roligt att du tycker det! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards