jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 7 juni 2016

Av jempa - 7 juni 2016 17:30

 


Helgen har varit underbar! Eftersom det var nationaldagen igår så blev den ju en dag längre, och det var så jekla skönt när alarmet gick på morgonen och man bara kunde stänga av det och sova vidare :D 

Iallafall så var vi (Jag, Nina o Mimmi) ut till Skatan i söndags och köpte rökta räkor och på hemvägen stannade vi till på Pink Ladies. Käkade burgare och milkshake. Burgaren funka, lite torr kanske men milkshaken var jättegod! Bra service också förutom hon som tog betalt av oss, lite smågrinig. 


Igår var det ju sveriges nationaldag, och kanonväder hade vi! Det var världens drag på stan med massa happenings och uppträdanden. Kul när det händer nåt!

Jag o David gick på Olearys o käkade, satt på uteserveringen och njöt. Käkade grillat kycklingbröst, pommes och aioli. Så himla smarrigt! David åt enchiladas på pulled pork, smakade med han och det var också riktigt gott.


Sedan gick vi på stan, köpte en snygg mörkblå kostym till David som han ska ha på bröllopet och så gick vi runt o kikade efter några snygga solglajjer men hittade inga. Köpte varsin cappucino på Espresso House också o hade det så mysigt :) 


Känner att det är så himla skönt att vara ledig nu så jag tror kroppen nästan ställt in sig på semester för nu är det inte långt kvar :) 3 veckor! Tjohoo! Då blir det NY och Ullared, snacka om kontraster :D 

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards