jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2016

Semester-fynd!

Av jempa - 23 juni 2016 17:36

Nu har jag semester! Ofattbart är det :) och ännu mindre fattbart att vi drar till NY på söndag, sjukt de!

Iaf! Jag o sis var på stan förut. Mest för att jag skulle leta efter en väska med dragkedja som jag kan ha i NY. Men påvägen mot väskorna tog vi en sväng in på Kicks o de e jag så glad för! Där var det rea på parfymer, o längst ner på hyllan ser jag denna goding som jag doftat på flera ggr och nu var det 30%!! Snacka om taget! Sis köpte en hon med + Justin Biebers som även den var på rea.

Ja och här tog inte fyndandet slut! Hade kollat efter en väska överallt men inte hittat nån jag tyckte passa. Så vi avslutade med en runda på Kappahl. Och där i en sån där rea-låda så rotade Nina runt lite o långt där under hittade hon den väskan jag kollat o klämt på fleeeera ggr (det kan du A-C intyga om som varit med vid flera tillfällen, haha).
Och den var det 50% på! Men upptäckte att axelremmen var snodd så jag fick 50kr extra i rabatt så en ynka hunka kostade den till slut. Och vet ni, upptäckte nu att den där axelremmen var det ju bara att spänna upp på sidan och sno om! Haha! Ibland ska man ha lite flyt tror jag :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards