jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 juni 2016

Semester-fynd!

Av jempa - 23 juni 2016 17:36

Nu har jag semester! Ofattbart är det :) och ännu mindre fattbart att vi drar till NY på söndag, sjukt de!

Iaf! Jag o sis var på stan förut. Mest för att jag skulle leta efter en väska med dragkedja som jag kan ha i NY. Men påvägen mot väskorna tog vi en sväng in på Kicks o de e jag så glad för! Där var det rea på parfymer, o längst ner på hyllan ser jag denna goding som jag doftat på flera ggr och nu var det 30%!! Snacka om taget! Sis köpte en hon med + Justin Biebers som även den var på rea.

Ja och här tog inte fyndandet slut! Hade kollat efter en väska överallt men inte hittat nån jag tyckte passa. Så vi avslutade med en runda på Kappahl. Och där i en sån där rea-låda så rotade Nina runt lite o långt där under hittade hon den väskan jag kollat o klämt på fleeeera ggr (det kan du A-C intyga om som varit med vid flera tillfällen, haha).
Och den var det 50% på! Men upptäckte att axelremmen var snodd så jag fick 50kr extra i rabatt så en ynka hunka kostade den till slut. Och vet ni, upptäckte nu att den där axelremmen var det ju bara att spänna upp på sidan och sno om! Haha! Ibland ska man ha lite flyt tror jag :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se