jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under februari 2015

Av jempa - 28 februari 2015 16:21


Tyckte om den här randiga klänningen så jag slog till på en o varje färg. Den vita kan säkert vara jättefin till sommaren också, tänk till brunbrända ben och vita converse, snyggt de!


Av jempa - 28 februari 2015 16:15

 

Indiska har fått in jättemycket fint! Många fina klänningar, och så även denna tunika/överdel som jag slog till på, ska dock prova den igen här hemma och se om den blir en keeper.. Gillar sånna där modeller jag :)

Av jempa - 28 februari 2015 11:39

Jag gillar den här tvål/skumpumpen från Cult, dock i den genomskinliga färgen. Den är stilren och tror den skulle piffa upp handfatet rätt bra :) man tillsätter lite vatten så kommer det ut skum istället, då sparar man på tvål o man blir ändå lika ren (stog det iaf på förpackningen).
Gillar Cults grejjer jag! :)

Av jempa - 24 februari 2015 20:10

hejhej hallå dagboken ;) Bert-feeling på den!

Hur som helst så är det tisdagskväll och jag halvsitter i soffan och ser på Bygglov me surfplattan i knät, lagomt chill! David kom precis hem.
Jag slutade strax före 18 idag, vi hade receptionsmöte efter jobbet nämligen men dagen har gått rätt fort ändå tycker jag, de e najs!
Imorgon hoppas jag på att jag kommer iväg på gymmet! Över en vecka sedan jag var där sist, haft inflammationer i båda knäna så jag har tagit de lite lugnt men nu känns de bättre så nu vill jag komma igång igen!
Ne, roligare än så här blev det inte. Ha en skön tisdagskväll!

Av jempa - 22 februari 2015 18:39

Fick tråkigt igår kväll så vågade håret lite :) bättrade på det imorse sen drog vi ut på Birsta. Handlade nya täcken och dra-på-lakan till våran nya, större säng som borde dyka upp om nån vecka. Blev lite nya glas också o lite annat småkrafs.
Sedan tog vi en runda på Rusta, köpte duschkrämer med mera men även en dörrmatta, som vi varit utan ett tag (de va bra skönt att lägga den på plats!) :)
Veckohandlade på Willys o sedan en sväng in på XXL, David köpte träningstishor från nike. Bra pris där!

Sedan åkte vi till mina svärföräldrar o lämnade bilen o fikade munkar som vi köpte med oss.

Nu ligger jag i soffan o spelar Bingolotto, hehe, min faster vann Färgfemman förra veckan (!!) så nu kanske det är min tur ;)

Av jempa - 21 februari 2015 16:53

Såhär skulle jag gärna se ut en skön vårdag :)

Av jempa - 18 februari 2015 18:04

Ikväll bokade vi en resa, det blir Kreta i början på Maj! Längtar alltså! Vi bokade ett rum med egen pool, såg så jäkla najs ut! Även att hotellet har tre restauranger, varav en av dom är en asiatisk så David blev typ överlycklig, dom hade hans favorit-sushirätt Spicy Tuna, haha, sötisen min :)

Nåt mer vet jag egentligen inte eftersom vi fick lov o skynda oss lite, vi haffade nämligen det sista "pool-rummet" så det gick undan. Men lite info hann jag snappa upp; temperaturen ligger runt 25 grader i Maj där på Kreta, vi ska bo på Chaniakusten och 4 mil från flygplatsen. Resten kan jag kolla upp i lugn o ro :)


Kan iaf tipsa er om att på Vings sida kan man kryssa i rutan "Swim out/poolaccess" så får man fram alla hotell som erbjuder detta, det blir en semester utöver det vanliga! Vet att även Fritidsresor och Apollo har en liknande funktion på deras sidor.

             

Av jempa - 15 februari 2015 16:41

 

Jag såg ju den här filmen på smygpremiären i torsdags, och jag måste säga att den var över förväntan! Faktiskt riktigt bra! Lite besviken blev man på att Mr Grey (som ska va så himla perfekt) såg lite lätt kobent ut, och snyggare skådisar finns det ju, även om jag tyckte att han blev snyggare o snyggare längre in i filmen, haha!


Har ni inte sett den tycker jag att ni ska göra det, ta med en tjejkompis (lämna kill-stackarn hemma.. och nej, det är ingen film man vill se med sina päron! haha *skämskudde*).


Jag ger den 4a stjärnor av 5.

        

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards