jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 februari 2015

50 shades of Grey

Av jempa - 15 februari 2015 16:41

 

Jag såg ju den här filmen på smygpremiären i torsdags, och jag måste säga att den var över förväntan! Faktiskt riktigt bra! Lite besviken blev man på att Mr Grey (som ska va så himla perfekt) såg lite lätt kobent ut, och snyggare skådisar finns det ju, även om jag tyckte att han blev snyggare o snyggare längre in i filmen, haha!


Har ni inte sett den tycker jag att ni ska göra det, ta med en tjejkompis (lämna kill-stackarn hemma.. och nej, det är ingen film man vill se med sina päron! haha *skämskudde*).


Jag ger den 4a stjärnor av 5.

        

 
 
Ingen bild

Nikita

22 februari 2015 20:24

Jag tyckte både filmen och skådisarna var awesome !
Och varför ska man lämna karlarna hemma ;)
Jag å Daniel ska se den igen på bio vi :-)

jempa

22 februari 2015 22:37

Därför det är en tjejfilm tycker jag ;) men kul att Daniel gillade den!
Jaa, vill se den igen ja med men kommer vänta tills den hamnar på min Plex.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards