jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 22 januari 2015

Av jempa - 22 januari 2015 12:30

   


Imorgon åker jag och hjärtat ner till Stockholm. Det ska bli så mysigt! Och extra mysigt blir det för att jag ska få träffa lilla Adele och Sandra! ååh, jag längtar! Så medans jag tjusar med lilltjejjen så ska David ta en tur ut till MC-mässan, så möts vi upp när han känner sig nöjd. Lär väl iallafall ta 4 timmar?


På Fredagkväll ska vi äta på en asiatisk restaurang, som jag inte vet vad den heter, men David blev imponerad av den och han har bokat bord så det blir nog spännande. Kul att prova på lite nya ställen, även om jag inte är ett jättestort fan av asiatiskt så blir jag säkert nöjd ändå. Såg att dom hade dumplings och det vill jag prova, dom äter det ofta i Big Bang Theory så blir ju nyfiken, haha!


På Lördagen blir det shopping och mys. Jag vill på Michael Kors och kika, och en lunch på Riche kanske? Vore nåt det! Vi åt ju där i somras och jeklar va gott det var! Jag valde en kötträtt och det var bland det godaste köttet jag någonsin ätit, otroligt smarrigt!


Och på Söndagen åker vi hem, tror vi kommer hem rätt tidigt, runt 14 så det blir inte så mycket mer den dagen förutom den härliga hotellfrukosten förstås.

Vi kommer bo på Kungsbron hotell den här gången, vi har bott där en gång tidigare och det är helt okej. Brukar ju bo på Nordic C men där var det fullbokat denna gång, men de gör inte så mycket för sängarna är större på Kungsbron, haha, det ligger ju också där i närheten av tågstation så det blir bra!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards