jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 januari 2015

Weekend i Stockholm

Av jempa - 22 januari 2015 12:30

   


Imorgon åker jag och hjärtat ner till Stockholm. Det ska bli så mysigt! Och extra mysigt blir det för att jag ska få träffa lilla Adele och Sandra! ååh, jag längtar! Så medans jag tjusar med lilltjejjen så ska David ta en tur ut till MC-mässan, så möts vi upp när han känner sig nöjd. Lär väl iallafall ta 4 timmar?


På Fredagkväll ska vi äta på en asiatisk restaurang, som jag inte vet vad den heter, men David blev imponerad av den och han har bokat bord så det blir nog spännande. Kul att prova på lite nya ställen, även om jag inte är ett jättestort fan av asiatiskt så blir jag säkert nöjd ändå. Såg att dom hade dumplings och det vill jag prova, dom äter det ofta i Big Bang Theory så blir ju nyfiken, haha!


På Lördagen blir det shopping och mys. Jag vill på Michael Kors och kika, och en lunch på Riche kanske? Vore nåt det! Vi åt ju där i somras och jeklar va gott det var! Jag valde en kötträtt och det var bland det godaste köttet jag någonsin ätit, otroligt smarrigt!


Och på Söndagen åker vi hem, tror vi kommer hem rätt tidigt, runt 14 så det blir inte så mycket mer den dagen förutom den härliga hotellfrukosten förstås.

Vi kommer bo på Kungsbron hotell den här gången, vi har bott där en gång tidigare och det är helt okej. Brukar ju bo på Nordic C men där var det fullbokat denna gång, men de gör inte så mycket för sängarna är större på Kungsbron, haha, det ligger ju också där i närheten av tågstation så det blir bra!

 
 
Mikaela

Mikaela

22 januari 2015 13:17

Välkomna :)

http://elabelabus.blogg.se

jempa

23 januari 2015 17:21

Tackar! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se