jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2015

En Viking blev det!

Av jempa - 18 januari 2015 18:36

Äntligen! Efter att ha provlegat denna säng en gång tidigare och tittat och bloggat om den X antal gånger så slog vi till slut till :) den är ljusare irl än där på bilden, färgen heter Oslo Ljusgrå och benen som följer med är i krom. Huvudgaveln köpte vi till, och vi valde den där på bilden. Fanns en helt slät också, inte lika snyggt tyckte vi.
Gillar att den är sådär härligt hög också :) ungefär 6 veckors leveranstid så nu är det bara att vänta. Måste fixa nya sängbord också, vita. Mm, ska nog surfa runt efter sånna nu direkt tror jag :)
Dom som dom har här på bilden är rätt fina tycker jag, och dom bör ju va rätt hög eftersom sängen är det.

 
 
Ingen bild

Sandy

19 januari 2015 09:30

Åh så fin! Den sängen kommer så bli himla fin hemma hos er. Älskar sänggaveln och färgen är grym! Puss

jempa

19 januari 2015 19:49

Tack! Ja vi tror de blir bra :D puss

 
karin

karin

19 januari 2015 20:00

Grymt snygg säng.
Det är lite svårt att hitta höga sängbord, jag har letat efter ett par nu i några veckor utan att hitta någon som är riktigt nöjd med.
Kanske du kan visa några i nästa inlägg? :)

http://yogamattor.nu

jempa

21 januari 2015 19:22

Absolut Karin, det vsr en bra idé! Jag fixar ett kollage om jag lyckas hitta några jag gillar :) det e som du säger, svårt att hitta nån riktigt snygg. Men jag ska spana lite mer!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se