jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2015

En Viking blev det!

Av jempa - 18 januari 2015 18:36

Äntligen! Efter att ha provlegat denna säng en gång tidigare och tittat och bloggat om den X antal gånger så slog vi till slut till :) den är ljusare irl än där på bilden, färgen heter Oslo Ljusgrå och benen som följer med är i krom. Huvudgaveln köpte vi till, och vi valde den där på bilden. Fanns en helt slät också, inte lika snyggt tyckte vi.
Gillar att den är sådär härligt hög också :) ungefär 6 veckors leveranstid så nu är det bara att vänta. Måste fixa nya sängbord också, vita. Mm, ska nog surfa runt efter sånna nu direkt tror jag :)
Dom som dom har här på bilden är rätt fina tycker jag, och dom bör ju va rätt hög eftersom sängen är det.

 
 
Ingen bild

Sandy

19 januari 2015 09:30

Åh så fin! Den sängen kommer så bli himla fin hemma hos er. Älskar sänggaveln och färgen är grym! Puss

jempa

19 januari 2015 19:49

Tack! Ja vi tror de blir bra :D puss

 
karin

karin

19 januari 2015 20:00

Grymt snygg säng.
Det är lite svårt att hitta höga sängbord, jag har letat efter ett par nu i några veckor utan att hitta någon som är riktigt nöjd med.
Kanske du kan visa några i nästa inlägg? :)

http://yogamattor.nu

jempa

21 januari 2015 19:22

Absolut Karin, det vsr en bra idé! Jag fixar ett kollage om jag lyckas hitta några jag gillar :) det e som du säger, svårt att hitta nån riktigt snygg. Men jag ska spana lite mer!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se