jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under september 2014

Av jempa - 21 september 2014 16:56

Här kommer en mix me lite bilder från i helgen. På fredagen när vi kom fram checkade vi in o sen tog vi en prommis till Liseberg. Och vilken mysig stad det här är! Hit vill man ju åka fler ggr, otroligt fint med många parker o mysigt med spårvagnarna :) folket är trevliga o glada också.
Iaf, vi åkte ju en del karuseller och bl.a Helix som är deras nyaste attraktion. Kan säga att den är inte riktigt som en vanlig berg o dal bana, ne man åkte i loopar, skruvar, upp o ner o i 85km/tim. Det gick undan kan jag säga! Min sjal snurrades upo ett varv så det slutade med att jag fick klämma fast den i armhålan, haha hade ett jevla sjå me den samtidigt som man ska försöka förstå vad aom händer. När den till slut stannade så såg jag blixtrande silverbitar överallt, sådär som man kan få mär man har järnbrist o reser sig snabbt, den här gången va de nog för att jag åkt upp o ner så mycket :D men den var riktigt bra, åk den om ni ska till Liseberg!

På lördagen så blev det shopping för mig o Anna-Carin medans killarna var på ljud/bild mässa. Jag köpte bl.a ett par mcboots från johnny bulls, I like! Såhär ser dom ut:

Blev lite mer shopping idag också innan vi gick till tåget. Kan visa er allt när jag kommit hem.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Kram på er!

Av jempa - 18 september 2014 20:45

 

Imorrn far vi! Göteborg väntar! :D Roooligt!

Så här hemma håller vi på o packar för fullt, önskar att jag hade en likadan väska som David, en sån här med 4 hjul.. men istället får jag dras med min gamla weekendbag som har hängt med i några år, men den funkar faktiskt bra, speciellt när jag bara kan ställa den på Davids drag-väska, hihi, så jag slipper kånka på den :)

Jajja, dags att fortsätta packa!


Av jempa - 17 september 2014 17:45

 

Idag fyller min syster år! Grattis på din dag! :) Ska strax dit för lite kalas-firande, hon bjuder alltid på så gott fika så det här har jag sett fram emot hela dagen, haha!


Av jempa - 15 september 2014 19:23

Snygga stövlar! Och jag vill ha! Har kollat på dom länge så kanske borde slå till? I Göteborg kanske :) ah vi får se!
Iofs kanske scorett finns med i Birsta-kuponghäftet? Har inte fått nåt häfte den här gången så jag kan ju inte kolla..

Av jempa - 14 september 2014 15:50

 

Idag var vi och fikade på Waynes med Janne och Anna-Carin, kidsen var med dom också. Vi planerade våran tripp till Göteborg nästa helg (omg! Tiden har gått så fort sen vi bokade!). Det kommer bli askul!

Gallerian Nordstan är tydligen "the shit", så dit måste vi absolut gå medans grabbarna är på hifi-mässan :) Men sedan finns det ju en del härliga butiker som endast finns i den staden, såklart, och efter lite googling så har jag hittat en butik som heter Tessie, som verkar vara populär, och det finns massa fler också så jag ska fortsätta mitt googlande.

Är det ingen av mina läsare som bor i Göteborg som kan komma med en del shopping-tips? Eller kanske någon annan som har erfarenhet av den stadens utbud?

Hit me with your best shot, bah!



Av jempa - 13 september 2014 17:16

Höstdojjorna e framplockade. Och ja, jag ska cutta luggen ;) så småningom.

Av jempa - 13 september 2014 10:59

Godmorgon mina sweethearts ;)
Vi chillar i soffan o kollar på youtube på teven, den är bra fet alltså! 162cm bred! Men det värsta är att man redan börjar bli van storleken. Igår kollade vi på några 3d klipp och det var helt sjukt! Haha, har aldrig tyckt att effekten varit så tydlig förut, så det var ju kanonkul! Ikväll ska vi se The lego movie i 3D :)

Iallafall så kommer snart mamma hit, hon ska hjälpa mig o färga rötterna, och sedan ville hon på Rummet så dit ska vi en sväng åxå. Ska se om dom fått in fler yankee candle ljus, sist jag var dit var det ju uruselt sortiment.

Aja, ha en skön lördag alla!

Av jempa - 11 september 2014 19:28

Beställde dessa gardinkappor från Ellos i måndags, tror jag? Hur som helst, hämtade ut dom idag och jag e supernöjd! Dom svarta sitter uppe i köket där det mesta är vitt, förutom köksstolarna som e svarta så där passa dom perfekt. Tänkte köra på vita där först men ibland när allting är vitt så blir det inte snyggt.. Ingenting som syns till slut? Intetsägande lixom. Så svarta gardiner matchar stolarna iaf men det är ändå cleant :)
Men dom vita hamnade i sovrummet, men där vill jag ha allt i vitt helst, haha, det ska vara lugna färger i ett sovrum tycker jag, så dom passade kanon där :) dom där gardinerna kostade dessutom bara 149kr/styck. Och med en rabattkod o fri frakt så blev det mycket bra!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards