jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 21 september 2014

Av jempa - 21 september 2014 21:07

Här kommer ett utav mina köp i helgen! Nämligen en sån underbart mjuk o gosig tubis, från Lindex. Den sista dessutom, va kassörskan snabb me att tillägga när hon såg mig prova den ;) så då kunde jag ju bara inte hänga tillbaka den?! Och jag håller med A-C som tyckte det var en riktig Jempa-halsduk :) kände att det var lixom jag.
Nöjd tjej! Och 149 kr fattigare, för er som också e sugen på en så vet ni pris.

Av jempa - 21 september 2014 16:56

Här kommer en mix me lite bilder från i helgen. På fredagen när vi kom fram checkade vi in o sen tog vi en prommis till Liseberg. Och vilken mysig stad det här är! Hit vill man ju åka fler ggr, otroligt fint med många parker o mysigt med spårvagnarna :) folket är trevliga o glada också.
Iaf, vi åkte ju en del karuseller och bl.a Helix som är deras nyaste attraktion. Kan säga att den är inte riktigt som en vanlig berg o dal bana, ne man åkte i loopar, skruvar, upp o ner o i 85km/tim. Det gick undan kan jag säga! Min sjal snurrades upo ett varv så det slutade med att jag fick klämma fast den i armhålan, haha hade ett jevla sjå me den samtidigt som man ska försöka förstå vad aom händer. När den till slut stannade så såg jag blixtrande silverbitar överallt, sådär som man kan få mär man har järnbrist o reser sig snabbt, den här gången va de nog för att jag åkt upp o ner så mycket :D men den var riktigt bra, åk den om ni ska till Liseberg!

På lördagen så blev det shopping för mig o Anna-Carin medans killarna var på ljud/bild mässa. Jag köpte bl.a ett par mcboots från johnny bulls, I like! Såhär ser dom ut:

Blev lite mer shopping idag också innan vi gick till tåget. Kan visa er allt när jag kommit hem.

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! Kram på er!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards