jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2014

planerings-fika ;)

Av jempa - 14 september 2014 15:50

 

Idag var vi och fikade på Waynes med Janne och Anna-Carin, kidsen var med dom också. Vi planerade våran tripp till Göteborg nästa helg (omg! Tiden har gått så fort sen vi bokade!). Det kommer bli askul!

Gallerian Nordstan är tydligen "the shit", så dit måste vi absolut gå medans grabbarna är på hifi-mässan :) Men sedan finns det ju en del härliga butiker som endast finns i den staden, såklart, och efter lite googling så har jag hittat en butik som heter Tessie, som verkar vara populär, och det finns massa fler också så jag ska fortsätta mitt googlande.

Är det ingen av mina läsare som bor i Göteborg som kan komma med en del shopping-tips? Eller kanske någon annan som har erfarenhet av den stadens utbud?

Hit me with your best shot, bah! 
 
Ingen bild

MJ

14 september 2014 19:45

Hej gillar ni skaldjur kan ni gå till Restaurang räkan www.rakan.se eller en stor räkmacka på Gothia towers restaurang Heaven 23 www.heaven.23

 
Linda

Linda

14 september 2014 22:33

Är göteborgare (dock utflyttad nu), men jag kan staden väl där jag bott i 22 år! Beror lite på vad du söker efter för butiker. Tessie är bra, men det finns en "systeraffär" som heter Chelsea som säljer i princip samma kläder. Båda ligger på Kungsgatan fast Chelsea ligger precis vid Kompassen (där massa affärer finns). Fredsgatan är bra också där finns NK bla. Arkaden är också bra där finns Zara och Raglady by Tara som säljer en hel del märkeskläder, men de har fina saker! Men det är som sagt vad du är ute efter? Mina favoriter är Nordstan, hela Fredsgatan, Kompassen, Arkaden samt Kungsgatan. Zara finns även i hörnet av Kungsgatan/Avenyn. Den får man inte missa!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

14 september 2014 22:37

Tack för tipsen! Chelsea lät intressant också. Ska spana in! Ja zara kommer vi inte missa :)

 
Ingen bild

skiman

16 september 2014 15:18

Dit åkte din farfar Rune ofta och handlade.

 
Linda

Linda

16 september 2014 21:55

Varsegod, det var så lite så =) Chelsea är värt att kolla in som dessutom är lättare att hitta när den ligger snett emot SOLO som ligger på hörnet av Kompassen/Kungsgatan. Hoppas det blir en bra helg i Göteborg =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

16 september 2014 22:26

Är det mycke dyra plagg i den butiken eller..? Har fått känslan av att Tessie är lite dyrare än kedjorna t.ex? Ah allt de där säger mig inget, hahah men jag ska absolut lägga Kompassen o Kungsgatan på minnet :)

 
Linda

Linda

17 september 2014 22:10

Nej, det är inte alls dyrt där. Men kvalitén är inte den bästa. Dem har fina kläder i alla fall. Men båda butikerna har samma utbud i princip. Allting ligger nära vilket är bra. Kolla bara google maps eller fråga när du är där =) Lycka till med shoppingen!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

18 september 2014 13:47

Det låter bra :) Ah, har redan spanat lite på google maps o vi verkar ju bo mitt i smeten också ungefär (scandic europa).
Tack! =)

 
Linda

Linda

18 september 2014 22:46

Bättre kan ni inte bo med Nordstan i samma byggnad typ, och mitt emot Centralen. Gothia Towers Heaven 23 är nåt alldeles extra. Liseberg är grymt också (om ni hinner med att gå dit). Ska bli kul att läsa hur helgen har vart sen när ni kommer hem =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se