jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2014

planerings-fika ;)

Av jempa - 14 september 2014 15:50

 

Idag var vi och fikade på Waynes med Janne och Anna-Carin, kidsen var med dom också. Vi planerade våran tripp till Göteborg nästa helg (omg! Tiden har gått så fort sen vi bokade!). Det kommer bli askul!

Gallerian Nordstan är tydligen "the shit", så dit måste vi absolut gå medans grabbarna är på hifi-mässan :) Men sedan finns det ju en del härliga butiker som endast finns i den staden, såklart, och efter lite googling så har jag hittat en butik som heter Tessie, som verkar vara populär, och det finns massa fler också så jag ska fortsätta mitt googlande.

Är det ingen av mina läsare som bor i Göteborg som kan komma med en del shopping-tips? Eller kanske någon annan som har erfarenhet av den stadens utbud?

Hit me with your best shot, bah! 
 
Ingen bild

MJ

14 september 2014 19:45

Hej gillar ni skaldjur kan ni gå till Restaurang räkan www.rakan.se eller en stor räkmacka på Gothia towers restaurang Heaven 23 www.heaven.23

 
Linda

Linda

14 september 2014 22:33

Är göteborgare (dock utflyttad nu), men jag kan staden väl där jag bott i 22 år! Beror lite på vad du söker efter för butiker. Tessie är bra, men det finns en "systeraffär" som heter Chelsea som säljer i princip samma kläder. Båda ligger på Kungsgatan fast Chelsea ligger precis vid Kompassen (där massa affärer finns). Fredsgatan är bra också där finns NK bla. Arkaden är också bra där finns Zara och Raglady by Tara som säljer en hel del märkeskläder, men de har fina saker! Men det är som sagt vad du är ute efter? Mina favoriter är Nordstan, hela Fredsgatan, Kompassen, Arkaden samt Kungsgatan. Zara finns även i hörnet av Kungsgatan/Avenyn. Den får man inte missa!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

14 september 2014 22:37

Tack för tipsen! Chelsea lät intressant också. Ska spana in! Ja zara kommer vi inte missa :)

 
Ingen bild

skiman

16 september 2014 15:18

Dit åkte din farfar Rune ofta och handlade.

 
Linda

Linda

16 september 2014 21:55

Varsegod, det var så lite så =) Chelsea är värt att kolla in som dessutom är lättare att hitta när den ligger snett emot SOLO som ligger på hörnet av Kompassen/Kungsgatan. Hoppas det blir en bra helg i Göteborg =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

16 september 2014 22:26

Är det mycke dyra plagg i den butiken eller..? Har fått känslan av att Tessie är lite dyrare än kedjorna t.ex? Ah allt de där säger mig inget, hahah men jag ska absolut lägga Kompassen o Kungsgatan på minnet :)

 
Linda

Linda

17 september 2014 22:10

Nej, det är inte alls dyrt där. Men kvalitén är inte den bästa. Dem har fina kläder i alla fall. Men båda butikerna har samma utbud i princip. Allting ligger nära vilket är bra. Kolla bara google maps eller fråga när du är där =) Lycka till med shoppingen!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

18 september 2014 13:47

Det låter bra :) Ah, har redan spanat lite på google maps o vi verkar ju bo mitt i smeten också ungefär (scandic europa).
Tack! =)

 
Linda

Linda

18 september 2014 22:46

Bättre kan ni inte bo med Nordstan i samma byggnad typ, och mitt emot Centralen. Gothia Towers Heaven 23 är nåt alldeles extra. Liseberg är grymt också (om ni hinner med att gå dit). Ska bli kul att läsa hur helgen har vart sen när ni kommer hem =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se