jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 14 september 2014

planerings-fika ;)

Av jempa - 14 september 2014 15:50

 

Idag var vi och fikade på Waynes med Janne och Anna-Carin, kidsen var med dom också. Vi planerade våran tripp till Göteborg nästa helg (omg! Tiden har gått så fort sen vi bokade!). Det kommer bli askul!

Gallerian Nordstan är tydligen "the shit", så dit måste vi absolut gå medans grabbarna är på hifi-mässan :) Men sedan finns det ju en del härliga butiker som endast finns i den staden, såklart, och efter lite googling så har jag hittat en butik som heter Tessie, som verkar vara populär, och det finns massa fler också så jag ska fortsätta mitt googlande.

Är det ingen av mina läsare som bor i Göteborg som kan komma med en del shopping-tips? Eller kanske någon annan som har erfarenhet av den stadens utbud?

Hit me with your best shot, bah! 
 
Ingen bild

MJ

14 september 2014 19:45

Hej gillar ni skaldjur kan ni gå till Restaurang räkan www.rakan.se eller en stor räkmacka på Gothia towers restaurang Heaven 23 www.heaven.23

 
Linda

Linda

14 september 2014 22:33

Är göteborgare (dock utflyttad nu), men jag kan staden väl där jag bott i 22 år! Beror lite på vad du söker efter för butiker. Tessie är bra, men det finns en "systeraffär" som heter Chelsea som säljer i princip samma kläder. Båda ligger på Kungsgatan fast Chelsea ligger precis vid Kompassen (där massa affärer finns). Fredsgatan är bra också där finns NK bla. Arkaden är också bra där finns Zara och Raglady by Tara som säljer en hel del märkeskläder, men de har fina saker! Men det är som sagt vad du är ute efter? Mina favoriter är Nordstan, hela Fredsgatan, Kompassen, Arkaden samt Kungsgatan. Zara finns även i hörnet av Kungsgatan/Avenyn. Den får man inte missa!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

14 september 2014 22:37

Tack för tipsen! Chelsea lät intressant också. Ska spana in! Ja zara kommer vi inte missa :)

 
Ingen bild

skiman

16 september 2014 15:18

Dit åkte din farfar Rune ofta och handlade.

 
Linda

Linda

16 september 2014 21:55

Varsegod, det var så lite så =) Chelsea är värt att kolla in som dessutom är lättare att hitta när den ligger snett emot SOLO som ligger på hörnet av Kompassen/Kungsgatan. Hoppas det blir en bra helg i Göteborg =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

16 september 2014 22:26

Är det mycke dyra plagg i den butiken eller..? Har fått känslan av att Tessie är lite dyrare än kedjorna t.ex? Ah allt de där säger mig inget, hahah men jag ska absolut lägga Kompassen o Kungsgatan på minnet :)

 
Linda

Linda

17 september 2014 22:10

Nej, det är inte alls dyrt där. Men kvalitén är inte den bästa. Dem har fina kläder i alla fall. Men båda butikerna har samma utbud i princip. Allting ligger nära vilket är bra. Kolla bara google maps eller fråga när du är där =) Lycka till med shoppingen!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

jempa

18 september 2014 13:47

Det låter bra :) Ah, har redan spanat lite på google maps o vi verkar ju bo mitt i smeten också ungefär (scandic europa).
Tack! =)

 
Linda

Linda

18 september 2014 22:46

Bättre kan ni inte bo med Nordstan i samma byggnad typ, och mitt emot Centralen. Gothia Towers Heaven 23 är nåt alldeles extra. Liseberg är grymt också (om ni hinner med att gå dit). Ska bli kul att läsa hur helgen har vart sen när ni kommer hem =)

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se