jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2012

Sjukt kul :)

Av jempa - 7 december 2012 18:20

Fredag igen! Hur skönt är inte det då?!
Min hjärna behöver verkligen en helg nu, haha! Har fått suttit själv idag o ta emot samtal, sjukt kul var de! Och på nåt vis så går det lixom lättare när man sitter själv, knepigt men man tar väl allt i sin egen takt på nå vis. Det var iaf jätteroligt :) tanken var att jag bara skulle sitta själv en timma medans Jenny (som jag skulle sitta me idag) var på möte men eftersom de gick så bra så var det lika bra att fortsätta tyckte jag. Jag skulle ju ändå börja sitta själv på måndag så de va lika bra!


Har precis fixat räkmacka som jag just ätit upp, så nu ska jag bara softa hela kvällen. David e ute me jobbet så man blir väl Personlig Assistent när han kommer hem ;)


 
 
Ingen bild

Mami

7 december 2012 18:27

Ja tal väl hand om honom :-)

 
Ingen bild

Pia

7 december 2012 18:38

Ååh, vad roligt att komma igång på riktigt :) Hoppas jobbet går bra ikväll ;) hihi

jempa

7 december 2012 21:57

ja verkligen skoj!

haha, ja mitt andra jobb :D

 
Ingen bild

Sis

8 december 2012 00:49

Lilla skel-öga där :)

jempa

8 december 2012 12:53

haha ne det ser bara ut så för det blänker på ena pupillen så den syns inte helt ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se