jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Underbara fredag

Av jempa - 12 oktober 2012 18:17

bilden har inget med inlägget att göra. Men visst e löparen rätt snygg? *vill till NY*


Äntligen fredag! Fast veckan har gått ganska fort ändå kan jag tycka.


Kvällen blir nog ganska lugn tror jag, David ska iväg o spela tennis iallafall. Hur många gör det en fredagkväll då?! *suck* menmen, killar e inte lika smarta som vi tjejer ;) Jag har redan haft mitt träningspass idag; dammning och dammsugning direkt när jag kom hem från jobbet. Lagom träning för mig det, haha :) Ne men seriöst, jag ska komma igång med promenaderna mer.. typ imorgon.. kanske.


Tänkte färga håret ikväll, men eftersom jag har torrschampo i håret så trodde syrran att de kanske inte va nån bra idé, kanske kan bli missfärgat eller så..? ja vad vet man, så då ska jag färga det imorn istället. Vägrar ju tvätta håret OCH färga det på samma kväll.. not gonna happen'!

Ja herregud vilka vardagsproblem man har ;)


Ne men hurrni, ha en skön fredag nu! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se