jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Underbara fredag

Av jempa - 12 oktober 2012 18:17

bilden har inget med inlägget att göra. Men visst e löparen rätt snygg? *vill till NY*


Äntligen fredag! Fast veckan har gått ganska fort ändå kan jag tycka.


Kvällen blir nog ganska lugn tror jag, David ska iväg o spela tennis iallafall. Hur många gör det en fredagkväll då?! *suck* menmen, killar e inte lika smarta som vi tjejer ;) Jag har redan haft mitt träningspass idag; dammning och dammsugning direkt när jag kom hem från jobbet. Lagom träning för mig det, haha :) Ne men seriöst, jag ska komma igång med promenaderna mer.. typ imorgon.. kanske.


Tänkte färga håret ikväll, men eftersom jag har torrschampo i håret så trodde syrran att de kanske inte va nån bra idé, kanske kan bli missfärgat eller så..? ja vad vet man, så då ska jag färga det imorn istället. Vägrar ju tvätta håret OCH färga det på samma kväll.. not gonna happen'!

Ja herregud vilka vardagsproblem man har ;)


Ne men hurrni, ha en skön fredag nu! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se