jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Underbara fredag

Av jempa - 12 oktober 2012 18:17

bilden har inget med inlägget att göra. Men visst e löparen rätt snygg? *vill till NY*


Äntligen fredag! Fast veckan har gått ganska fort ändå kan jag tycka.


Kvällen blir nog ganska lugn tror jag, David ska iväg o spela tennis iallafall. Hur många gör det en fredagkväll då?! *suck* menmen, killar e inte lika smarta som vi tjejer ;) Jag har redan haft mitt träningspass idag; dammning och dammsugning direkt när jag kom hem från jobbet. Lagom träning för mig det, haha :) Ne men seriöst, jag ska komma igång med promenaderna mer.. typ imorgon.. kanske.


Tänkte färga håret ikväll, men eftersom jag har torrschampo i håret så trodde syrran att de kanske inte va nån bra idé, kanske kan bli missfärgat eller så..? ja vad vet man, så då ska jag färga det imorn istället. Vägrar ju tvätta håret OCH färga det på samma kväll.. not gonna happen'!

Ja herregud vilka vardagsproblem man har ;)


Ne men hurrni, ha en skön fredag nu! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11


Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Av jempa - Fredag 13 okt 21:29


      Yeay! Äntligen! Vi ska få vårat vardagsrum ommålat, och ingen är gladare än jag! :D Jag har tillbringat kvällen till att försöka hitta den bästa gråa nyanser, och har förstått att dom lite mörkare gråa färgerna lätt kan dra åt det blåa-l...

Av jempa - Fredag 6 okt 16:41


Idag har jag varit ledig, så himla värt och skönt! Jag, mamma o pappa for ut till Rusta på förmiddagen. Jag hittade oväntat mkt bra saker faktiskt. Bl.a detta här ovan; mjukissockor (29 spänn!), en "indianmatta" som vi ska ha i hallen, och choklad...

Av jempa - Måndag 2 okt 20:38


Ikväll var jag och mamma på Bioklubbens medlemskväll, dvs det bjöds på popcorn, läsk och inte minst förhandsvisning av filmen En jävla cirkus. Den var bra! Sån där mysig feelgood-film. Så jag har haft en kanonbra kväll! ...

Av jempa - Söndag 1 okt 09:13


Godmorgon alla fina! Omg, två inlägg två dagar på raken, hur bra?! :) det är roligare att blogga nu efter att David fixade min bärbara, nu går den som smort igen!   Igår var en jättehärlig dag! Jag och Sandra kickade igång dagen med en tur til...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se