jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 17 juni 2012

Min helg i Instagram!

Av jempa - 17 juni 2012 12:32

Nu är vi hemma i stan igen efter en kanondag nere i Stockholm igår. När vi kom ner dit åkte vi direkt ut till Ekerö där Sandra skulle ha sin 30 års fest.

Den var verkligen jättebra! Det bjöds på massor av god mat! Goran hade grillat kött av alla dess olika sorter, riktigt smarrigt allihop! Och efterrätterna då?! Jag som är en riktig älskare av godsaker var ju i paradiset, haha! Kladdkaka, daimkaka, rabarberpaj, marränger med mera! Jag skulle ha tagit mer bilder, på maten och sådär men glömde helt bort det!

På kvällen kom faktiskt solen fram (det hade tokregnat under dagen) så då spelade vi kubb och njöt :)


Tack Sandra (Och Goran!) för en riktigt härlig fest som jag kommer minnas lång tid framöver!


Vi checkade in på hotellet vid 21.30 ungefär, sen däckade jag i sängen nästan direkt. Och tur var väl det för mobilen larmade 6.37 imorse.. hua.. men sovmorgon vad är det?! Sova kan man göra i graven sägs det :)

Vi käkade hotellfrukost och sen gick vi ner mot tåget, som tur var bodde vi alldeles bredvid (Kungsbron Hotell) så vi behövde inte stressa och sådär. Hur skönt som helst!


Lite Instagram-bilder från helgen blev det iallafall:

 

På väg till tåget igårmorse.


 

Fina födelsedagsbarnet! :)   


 

Kubb!


 

Hotellfrukosten imorse. Mycket gott hade dom, och istället för en vanlig kaffe med mjölk så fick det bli en latte.


 

hehe, på tåget. Kan lätt bli lite långtråkigt :)


 

SJ's gofika. Kaffet var så himla gott!

 
 
Jenni

Jenni

17 juni 2012 15:28

Tack, ska jag genast kolla upp! :D

http://jagochjagsjalv.blogg.se

 
Ingen bild

Ellinor

17 juni 2012 18:14

Är det en äkta mulberry jag skymtar på första bilden? *avis*

jempa

17 juni 2012 20:50

Ja, det stämmer :) Love it!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards