jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 17 juni 2008

Vero Moda-kväll med goodie-bag!

Av jempa - 17 juni 2008 20:59

                    

Vi var på Vero Moda i ungefär en timma. Dagens snabbaste timma tror jag? Tiden rusade iväg, men vi hade himla skoj faktiskt. Och jag har nog aldrig varit i den butiken så länge, hehe..

Det var iallafall massa folk där så det tog ett tag innan man kom in *kööö*. När man kom in så bjöds det på Polly, muffins och Ramlösa. Där inne spreds folket ganska bra för jag upplevde aldrig att det vart riktigt trångt.


Vi samlade på oss några fina plagg (jag hittade 4), och ställde oss i den långa kön till provrummen, men den kön gick snabbare än förväntat. Provade mina plagg men fastnade bara för 2 av dom. Skulle prova en jättesöt blus men den fick jag inte äns över axlarna? syynd, så den fick hängas tillbaka + en vit/röd randig cardigan, lite sailor-aktig. Den var jättefin men jag och rött = ingen bra combo.

Så det blev två plagg! Ska blogga upp bilder på dom senare! =)


Vi fick ju även varsin goodie bag, och jorå, den var rätt välfylld måste jag säga. Ska kirra bild på innehållet strax! 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards