jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2012

Av jempa - 18 augusti 2012 13:16


Instagram: jempas_se


Idag är det verkligen toppenväder ute! Soligt och framförallt varmt! Härligt!

Jag och David har tagit en promenad bort till Northbike/Northcar (ligger i Bydalen), tog 37 minuter att gå dit så det är inte så långt som man kan tycka.

På hemvägen blev det en Sibylla-lunch, mysigt!


Det är ju selånger marknad i helgen, så jag och mamma ska nog dit i eftermiddag tror jag. Får se om det blir en cykeltur dit. Jag ska väl inte köpa nåt speciellt egentligen, men det är ändå roligt att strosa runt lite där. En langos går väl ner också! :)

Av jempa - 17 augusti 2012 15:28


ja här sitter jag framför datorn och äter ett äpple. Det e faktiskt ganska ovanligt, att jag äter frukt alltså (inte att jag sitter vid datorn, de gör jag ju hela tin känns de som) men jag har bättrat mig lite :) Och dom gul/gröna äpplena är ju himla goda, klart dom bästa!

Väntar på David som är hos frissan och klipper sig, jag kan faktiskt se han från vårat vardagsrumsfönster :D


Sen ska vi gå på djuraffärn och köpa nåt riktigt roligt till Simba, den tjuskatten har ju fyllt år :) Undra hur mycket egentligen..? 9 år kanske? 

Tappani, du kanske vet hur gammal han är?

 

Kram på er och ha en skön fredag!

Av jempa - 16 augusti 2012 21:11

Alltså, Gina går ju verkligen all in hela tiden nu! Dom har verkligen ryckt upp sig efter att ha legat i stiltje ett tag (bara jag som tycker det?) med samma, samma sorts kläder hela tiden.


Hittar massa snyggt ju!


Vad tycker ni om camo-modet som börjar dyka upp? Jag gillar det, till viss del! Tycker dom här brallorna är asballa, men på rätt person!

   


Sedan så gillar jag den här som dom fått in idag i webshopen, en tubis med huva, mysig! Sådär kan man ju iofs ha ändå om man har en tillräckligt bred vanlig tubsjal, har funkat för mig iaf vid kyligare dagar.

   


Och så den här dressade jackan, riktigt fin! Fanns även i fler färger.

 

Av jempa - 16 augusti 2012 18:32

Är hemma hos mamma och pappa nu, jag passade på att käka middag här när David ändå jobbar sent :) Blev en cykeltur hit, så grymt skönt väder! Fick ta av mig munkjackan för de blev ju på tok för varmt, så det känns bra att man fortfarande kan cykla i bara linne! På morgnarna är det ju bara 8-9 grader så man tror ju hösten är här. Men icke än! :)
Jag ska snart cykla hemöver tro ja!
Tack för maten mamma o pappa :)

Bjuder på en halv Dagens från igår på BV :)

Av jempa - 15 augusti 2012 18:54

Min duktiga sambo har tagit MC-kort idag!! Grattis hjärtat mitt!

 

Jag har varit o käkat middag med han nu, han jobbar ju kväll idag. Så jag köpte med mig jordgubbskräm och mjölk så åt vi där på hans jobb :) Mysigt! Ingen av oss var speciellt hungriga så det kändes lagomt med en lätt middag.

 

Nu tror jag att jag ska fortsätta med mitt One Tree Hill-maraton :) Softisch!

 

Kram på er!

Av jempa - 14 augusti 2012 18:50

 

Nu är det One Tree Hill-maraton här hemma :) Har precis börjat på säsong 9. Herregud vad länge den här serien har hållt på! Men den var nog som bäst från säsong 2 till 6.. Eller ja, när Lucas och Peyton försvann ur serien blev den lite sämre. Men den är fortfarande bra!


Av jempa - 14 augusti 2012 18:44

 

Från Gina Tricot


Jag har fastnat för den här skira skjortan! Var o klämde på den idag.. funderar på om den är snäppet för genomskinlig.. hmm.. tror jag måste prova den! Tycker den e så fin :)


Av jempa - 13 augusti 2012 18:27

 

Tog en sväng förbi Gina Tricot förut, fick ju presentkort där av mina gulliga jobbkamrater!

Jag har känt att en svart kofta saknades i min garderob. En sån lite grövre som man kan ha istället för jacka såhär på sensommaren. Så jag hittade ju precis vad jag sökte :) En oversize-aktig snygg kofta! 199 kr dessutom! Hur bra?! Så jag har faktiskt en del kvar på mitt presentkort, sånt gillas!


Så tack fina arbetskamrater för koftan!



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards