jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under augusti 2012

Av jempa - 26 augusti 2012 15:26

 

Inte förrän nu fick jag min kopp kaffe! Ibland kan det bli tokigt :) Men oj så gott det var!

Vi har för tillfället Zogeas kaffesort Kilimanjaro, det e jättegott! En ny favorit.


Av jempa - 26 augusti 2012 14:40

Den här var faktiskt oväntat bra! Trodde den skulle vara mycket sämre faktiskt, det är inte lätt att få den sista (?) filmen i en serie att bli bra, men här har dom lyckats! Kul att det är samma skådisar som är med också!

Jag ger den en 4a.

            

Av jempa - 26 augusti 2012 13:10

 

Fick den här köksassistenten av mamma och pappa när jag fyllde år. Idag inviger jag den! Spännande värst :)

Kanelbullar fick äran att vara först ut! Den var hur behändig som helst! Bara o slänga ner ingredienserna i bunken och han vevade på med lillkroken sin *söt* :) och degen vart jättebra! Så nu är den på jäsning.

Vi får hoppas bullarna blir goda!

Av jempa - 26 augusti 2012 09:06

     

Det var så fint med månen som speglade sig i vattnet!


   

Myyys!


 

Sundsvall stad!


   


Vi hade det jättemysigt igår på Medvind-turen. Det var god mat (det mesta iallafall), vi åt massor av räkor och bara njöt! Sen efter maten satt vi ute en stor del av resan, satt under en filt och tittade på alla ljus. Verkligen mysigt! Turen var på 3,5 timme men tiden gick verkligen snabbt.


Tack för presenten syrran, Olle, mamma och pappa!

Av jempa - 25 augusti 2012 15:42

   


Bröllopet var jättefint! Grattis Emma & Fredrik på eran stora dag!

  

 

Av jempa - 25 augusti 2012 15:39

 

Såhär såg jag ut idag. Vigsel i Tuna Kyrka och det var så himla fint! Blev som vanligt alldeles tårögd :) 

Måste bara visa er Davids vrålsnygga skärp som kommer från Louis Vuitton. Riktigt, riktigt snyggt! Och det passar perfekt till sånna här lite finare tillfällen.


Av jempa - 25 augusti 2012 10:41

 

Precis varit på Forex och växlat tillbaka en del Euros som jag och David hade med oss hem efter Barca. Så nu är jag 721 kr rikare, najs! Iofs lön på måndag med ändå, slipper vara pank nu i helgen iallafall, haha


Senare idag ska jag och David på en vigsel i Matfors! Inte ofta man är på sånna så det ska bli kul!


Ikväll ska vi åka Medvind-båten, jag har aldrig åkt den så det blir roligt, ser fram emot maten :D Det sägs ju att det ska va riktigt mycket god mat där. Skärgårdsbuffé står det på biljetterna iallafall, fick ju dom i 30 års present bokade för just idag (Lyslördag ju, lär nog va ganska fint när dom tänt upp i skärgårdarna!).


Menmen, nu ska jag börja med frukosten. David är ute på långprommis så tänkte att jag ska va en snäll sambo och fixa så allt e färdigt när han kommer hem :) Mannagrynsgröt och äggmackor!

Av jempa - 24 augusti 2012 17:37


I helgen blir det lite förändringar i barret! En mörkare och guldigare färg. Hoppas det blir bra!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards