jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 juli 2012

I helgen

Av jempa - 1 juli 2012 20:22

Här kommer lite bilder från Lillström i helgen och det vi hunnit med =)


  Alla hönsen och tupparna fick gå lösa på gården, dom tyckte det var hemskt skönt :)


  Jag och syrran hann iväg på en geocaching-sväng också, vi tog 3 stycken där omkring i skogarna. Det här är nog den största cachen jag kommer vara med om tror jag, haha ;)


  Fina Flipper som jag skulle ridit idag men vi hann inte med det :/ Regnet kom ju också där på eftermiddagen och då har man inte direkt lust att ge sig ut heller.


  Och så här såg det ut när vi käkade frukost :) Satt ute i värmen (!!) och vips så var det två tuppar under bordet, haha, sånt är man inte van direkt. Bubba är med han å överallt, alltid ;)


Grillat till middag idag! Käkade på logen också :) Vi hade det riktigt mysigt där, spelade The Pinks (sök på Spotify ni som är för unga för att veta vilka dom e, hehe) och bara njöt! Alltså, ni vill jag ha semester! Men det är bara en vecka kvar, härda härda!


 
 
Ingen bild

Sandy

2 juli 2012 09:15

Åh vilken mysig helg!! Härliga bilder också. Snart ses vi, ska bli så kul!
Puss!

jempa

2 juli 2012 11:35

ja de ska verkligen bli skoj! :D
Puss!

 
Ingen bild

Johanna

2 juli 2012 10:51

Rekommenderar några cachar uppe i Övik. Kolla efter en användare som heter Zekezapp, jättefina platser och en som heter rsb404, riktigt kluriga cachar, vi var vid "20-hål" och den krävde lite tålamod. Missa inte heller Raceais cachar som ligger i härnösand med omnejd... :)

jempa

2 juli 2012 11:35

Tack för tipsen! Kanske blir en geocaching-utflykt på semestern då :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards