jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 2 april 2011

Av jempa - 2 april 2011 22:35

 

Revlon R211E White Dream


 

Revlon R131E Pure Dream


Är det någon av er som möjligtvis har provat någon elprodukt från Revlon, kanske en plattång eller hårfön..? Jag hittar knappt några recensioner (en på italienska bara..) på dom. Skulle gärna vilja veta om dom är bra eller anus.

Snygga är dom, därför blir jag lite skeptisk till att dom verkligen är bra.. brukar ofta vara så att dom kan vara fina att se på men innehållet är crap. Ungefär som Patrik i BB :)

Av jempa - 2 april 2011 17:14


    

 

Det slår mig ofta hur skönt det är med kaffemaskinen! Jag trycker på EN knapp, och vips så har jag mitt kaffe, mjölken måste jag iofs hälla i själv.. men det går ;)

Den här dagen orkade jag faktiskt fixa till två lattes med lite kanel på.

Så himla gott!


Av jempa - 2 april 2011 16:08

  Vårmässan!


Sådär, då har man varit på årets Vårmässa då. Den här gången blev det ingen helikoptertur ;) räcker med fjolårets!


Jag köpte ingenting, eller jo, en langos :) Men inget annat. Jag känner att nu räcker det med Vårmässor på några år, det är ju mest samma samma saker jämt.

Iofs var det kul att se på när Jennie från Sveriges Mästerkock gjorde cupcakes, och så lyssnade vi på Lulu Carter som pratade om inredning.


Jag blev tydligen inspirerad för när vi kom tillbaka in till stan så gick jag och mamma på Hemtex, där fyndade jag massa nytt till badrummet, det blev badlakan, handdukar och en badrumsmatta. Allt i blått och vitt. Tror jag undermedvetet är vääldigt sugen på en resa till Grekland? haha, eller kanske Finland? ne hua, Grekland måste det vara som spökar i mitt huvud :)

fint blev det och fräscht! Men innan jag fixade nytt i badrummet så dammsög jag och torkade golven i lägenheten. Vädrade samtidigt så nu luktar det väldigt vårigt och fräsch här inne.

Finns det något bättre än att äntligen kunna vädra ordentligt?!


Btw, det är 10 plusgrader idag! I love it!

Av jempa - 2 april 2011 08:48

 

Godmorgon!


Jag vaknade strax efter 08.. snacka om att man blir lite besviken på sig själv när jag kunde ha sovit till 09.10 som jag hade ställt klockan på.. *suck* Men jag kände väl att jag var nöjd med sömn antar jag.. kunde iallafall inte somna om.


Jag tänkte strax käka frukost och sedan göra mig redo för Vårmässan. Fatta vad skönt det är att det är April nu! En riktig vårmånad! :)


Ne, dags att börja med frukosten, för om 1,5 timme ungefär är mamma och svärmor här :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards