jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Hemma från Vårmässan

Av jempa - 2 april 2011 16:08

  Vårmässan!


Sådär, då har man varit på årets Vårmässa då. Den här gången blev det ingen helikoptertur ;) räcker med fjolårets!


Jag köpte ingenting, eller jo, en langos :) Men inget annat. Jag känner att nu räcker det med Vårmässor på några år, det är ju mest samma samma saker jämt.

Iofs var det kul att se på när Jennie från Sveriges Mästerkock gjorde cupcakes, och så lyssnade vi på Lulu Carter som pratade om inredning.


Jag blev tydligen inspirerad för när vi kom tillbaka in till stan så gick jag och mamma på Hemtex, där fyndade jag massa nytt till badrummet, det blev badlakan, handdukar och en badrumsmatta. Allt i blått och vitt. Tror jag undermedvetet är vääldigt sugen på en resa till Grekland? haha, eller kanske Finland? ne hua, Grekland måste det vara som spökar i mitt huvud :)

fint blev det och fräscht! Men innan jag fixade nytt i badrummet så dammsög jag och torkade golven i lägenheten. Vädrade samtidigt så nu luktar det väldigt vårigt och fräsch här inne.

Finns det något bättre än att äntligen kunna vädra ordentligt?!


Btw, det är 10 plusgrader idag! I love it!

 
 
Ingen bild

skiman

3 april 2011 17:11

Jag tänkte gå på mässan men när jag såg deltagaarelistan så tappade jag lite lust och det fick vara.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido