jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 11 mars 2011

Av jempa - 11 mars 2011 20:22


 

åh, jag älskar den! :D

Av jempa - 11 mars 2011 20:07

 


Jag hade läst någon recension om den här filmen tidigare, att den skulle vara jätttteeebraaaa. Så jag hade ganska höga förväntningar när jag satte mig ner i biosalongen, som jag såhär i efterhand känner inte blev uppfyllda. Förväntningarna alltså, ja inte biosalongen heller för den delen..

Första halvan av filmen flöt på ganska fort, och första gången (av två..) jag kikar på klockan har det gått ungefär en timma. Och är det en riktigt kanonfilm brukar man inte titta på klockan, right? Fast iofs, någon gång har jag sett en film som jag har tyckt varit så bra att jag inte riktigt ville att den skulle ta slut, och därför kikat på klockan för att hoppas på att det var lång tid kvar innan den slutade. Men så var det inte riktigt nu.. för där vid halvan filmen ungefär började den kännas lite seg.. Dom letade o letade efter Chaney.. och så.. jaha.. äh kan inte avslöja för mycket heller.


Men den kändes som drama-filmer oftast gör, seg och vips så är den slut :)


Men samtidigt så känns det som att det är en sån där film som kommer bli hyllad av kritikerna och den får massa fina priser osv osv. Och oftast brukar jag själv inte tycka dom filmerna är sådär jättebra.

Ne jag saknade mer action, mer lok och rök, indianer och framförallt mer pickadoller och snabba hästar ;)


Jag ger den en 3a av 5.

          

Av jempa - 11 mars 2011 15:18

 


Fredag då, ganska najs va? ;)

Jag kom precis hem från jobbet, jekla snö alltså! Var det verkligen nödvändigt med ett lass till? *orka!* aja, det smälter nog bort ganska fort får vi hoppas.


Om cirkus en timma ska jag möta upp mamma och pappa. Vi ska käka middag ute och sedan blir det bio. Pappa var dösugen på att se den där nya Westernfilmen True Grit, så klart man kan hänga på :) Det sägs att det ska vara en riktigt bra film, och det e bra skådisar med. Så jag tror nog vi blir nöjda :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards