jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 november 2011

Igår & idag

Av jempa - 26 november 2011 20:29

Släpper en bildbomb från gårdagen och idag ;) Varsego!


IGÅR!

 

Kunde inte låta bli den här snygga pikén från Hööks. Jag o sis var ju där en sväng innan jag följde med dom hem till Lillström där jag sov över till idag :)


   

Marie hade gjort jättegod middag! Tjälknöl och potatisgratäng.

Efter middagen tittade vi på Idol, och somnade efter Hellenius Hörna :) En ganska tidig kväll m.a.o Men vi var så trötta.


IDAG!

 

På väg ner till stallet imorse för att ta ut hästarna. Solen hade precis gått upp.


 

Hur fin är inte Sydney här då?? *ååh*


 

Alla 3 ute och käkar frukost :)


    

Driva visade mig sin nya tröja :)


 

Bubba!


   

Det blev glöggmys, och cheesecake på syrrans kalas.


 

När jag kom hem bakade jag lussekatter, och så kom Davids syster med pojkvän hit nu ikväll och smakade några o så :)


 

Har varit ner till förrådet och hämtat upp min "jul-påse", skoj! Ska plocka fram litegrann och göra Advents-fint nu medans "Så mycket bättre" är på teven i bakgrunden. Mysigt!


Imorgon ska vi upp tidigt! Vad vi ska göra ska jag snart blogga om ;)

 
 
Ingen bild

Sandy

26 november 2011 21:22

Supermysiga bilder!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se