jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2011

Av jempa - 21 juli 2011 15:41

Upptäckte ju att jag hade massa bilder i mobilen ifrån gårdagen. När jag kollar igenom dom så inser jag att vi hann ju göra rätt så mycket igår :)


Först åkte vi upp till Davids pärons hus och solade lite och kollade så att katterna hade det bra. Davids föräldrar har ju varit på semester i Gotland så vi kollade till katterna litegranna efter att vi kom hem från Grekland.

Simba är supersur på lillkatten Chili så Simba håller sig utomhus hela tiden medans den lilla njuter inne i huset :) Hon e ju innekatt åxå.


  David tog en tur med crossen medans jag solade lite.


Efter vi varit där uppe ett tag så for vi upp till Norra Berget för att fika lite, en ypperlig idé av mig tycker jag! Räkmackan på Café Gullgården var jättegod! Vi satt ute och njöt i solen. Och det var proppat med folk där! Så det var inte bara vi som tyckte det var en bra idé att åka upp dit :) Så mysigt där ju!


Det blev en god lunch på Café Gullgården!  


Sedan åkte vi vidare och hämtade upp Davids föräldrar på Midlanda och skjutsade hem dom.


  Vi hade en romantisk dejt vid Statoil innan vi hämtade Davids föräldrar ;) Varsin latte och bulle blev det!

vid 16 så kom Therese hem till oss, sen drog vi ner till ån och käkade mjukglass, blev dock attackerade av äckel-måsar så jag sprang runt där och skrek och skämde ut mig.. han som låg på gräsmattan bakom oss hade nog väldigt roligt åt mig.. men seriöst, den där jäkla fågeln skulle verkligen hacka mig i huvvet! ..typ.


Senare på kvällen blev det ju bio :) Men det har jag ju redan bloggat om. Men tänk vad mycket härligt man kan få plats med på en dag.

Snacka om att jag älskar semester!

Av jempa - 21 juli 2011 10:29

 

Godmorgon allesammans!

Har ni sovit gott? Det har jag! Vaknade strax efter 09 och låg kvar i sängen och tittade på Sommarlov på Barnkanalen ;)

Och sedan blev jag hungrig så jag har precis slängt i mig lite frukost, medans David fortfarande sussar.


Idag ska det tydligen inte alls bli lika fint väder som det har varit nu i två dagar.. tråkigt.. så kanske man ska passa på o städa lite här hemma då.


Men först blir det en kaffe!

Av jempa - 20 juli 2011 22:16

Har kollat igenom höstkatalogen och det var en del som jag gillade, även om det ändå inte känns direkt "nytt" för i år.

Okey, here we go:


 

199:-


   

199:-


 

199:-


 

199:-


 

149:-


 

249:-


 

199:-


 

299:-


 

149:-


 

199:-


 

99:-


 

149:-


 

79:50:-


 

199:-

Av jempa - 20 juli 2011 20:03


"Mia och Frida, båda i 30-års åldern, möts för första gången på deras respektive föräldrars förlovningsfest. Mias pappa Lasse och Fridas mamma Elisabeth ska gifta sig. Nu ska döttrarna från deras tidigare äktenskap äntligen träffa varandra. Lasses dotter, Mia, är nyss hemkommen med pojkvännen Tim och de planerar för fullt sitt bröllop. Trots den komplicerade familjekonstellationen uppstår starka känslor mellan Mia och Frida som inte går att stoppa. KYSS MIG är en storslagen och romantisk kärlekshistoria som får oanade konsekvenser för alla inblandade." /sf.se 


Ikväll har jag varit på förhandsvisning tillsammans med svärmor, Therese och Hanna. Den här gången var det filmen "Kyss mig" som visades. En svensk drama. Och kanske inte världens bästa film, men inte heller den sämsta. Men den var lite väl långdragen och seg emellanåt, precis som dom flesta drama-filmerna är.. kan jag känna. Men samtidigt är det drama-filmerna som oftast berör. Och berörd blir man av den här filmen.


Är dock osäker på om den ska nå upp till en 3a.. nja, den får nog faktiskt en tvåa av mig.

          

Av jempa - 20 juli 2011 10:54

 

David fick en present av mig i förskott imorse :) Mest för att innehållet ville användas så mycket som möjligt innan hösten. Och han fyller ju år i början av augusti, o då e de inte jättelångt kvar tills det börjar bli kallare..

Han förstog ju redan innan han öppnat det var det var, eftersom han önskat sig just dessa från Peak =) Men glad blev han ändå!


*varsegod sötis* mer paket kommer på DIN dag :)


   

Av jempa - 19 juli 2011 22:48

Mer, meeer, meeeer bilder kommer nuuuu!! Kommentera lite mer å för f*n! ;) Slöpuppar!


Lite fint på hotellet =) 


En kväll beställde vi en "mixed grill" för två, den ser nog faktiskt godare ut än vad det var.. smakade inte så mycket.. synd! Men tsatzikin var förjekla god iaf! den kan dom :) 


Satt o väntade på grillbrickan tror jag :) 


Fin bild! Åhh, man vill bara hoppa i den där poolen igen alltså! Nästan varje kväll när vi kom tillbaka från stan så bytte vi om till badkläder och tog oss ett kvälls/nattdopp. Så himla härligt! 


  Snyggingen inne i Chania.


    Här väntar vi på bussen =) Har precis varit på hotellets minimarket och köpt oss några bussbiljetter, 1,10 euro kostar en biljett. Väldigt smidigt att man kunde köpa biljetterna där. Och sen var det bara att kliva på bussen utanför hotellet.


Jag åt en välidgt god burgare! Men jeklar vad suuupersega dom var på restaurangen! Ja eller det var dom faktiskt på dom flesta ställen. Dte tog en jeekla tid innan dom kom o dukade av när man ätit färdigt (försökte man få deras uppmärksamhet när man inte orkade vänta så låtsades dom inte se en typ..). Och på det här stället kom dom med en gratis efterrätt när vi sagt att vi ville betala. Skitjobbigt för vi ville ju vidare och inte äta nån jekla glass! Isf hade vi väl beställt det?! Och då hade vi suttigt där lätt över en timme. O vi hade ju massa annat vi ville göra, speciellt då det här var våran sista kväll där. Segar dom på sådär medvetet för att det ska vara folk på restaurangen så länge som möjligt eller? Att det ska se "poppis" ut om många är där..? Har spekulerat i det här o så måste det ju vara. Aja, till slut (efter att ha ätit halva glassen) så fick vi betala av dom segrpopparna. Och då fick jag även vinka till oss servitören.. *suck* Ja, så det e väl det negativa med Chania = segpropparna på restaurangerna. hehe :)

  David gillade spagetti peston. 


 Utsikt (inte mycket till utsikt egentligen, mest himmel, haha) över Chania.


    På dessa bilder ser man kanske mer av utsikten iallafall. Bergen där på Kreta var enorma! Så läcker miljö.. 


  Ganska fint va?


  Poserar nere i hamnen =) 


David drack espresso och jag tog cappuccino. Gottigt! Supergoda småkakor hade dom också, men den har jag väöl redan smällt i mig när jag tog de här fotot förstås.. tog säkert Davids å.. :o 


  Ja, det här är sista bilden från Kreta som jag tänker dela med mig av till er :) Alla kan jag ju faktiskt inte visa ;) Såhär less kan man iallafall se ut när man sitter på flygplatsen och precis har fått veta att flyget är 1,5 timme försenat..

Btw, där på flygplatsen tog dom 55 kr för en korv med bröd, HAHA! :D


Hoppas ni gillade bilderna! :)

Av jempa - 19 juli 2011 19:40

 

Jag gillar den här sortens bh:ar (men då helst fodrade!). Skitsnyggt att ha under lite större linnen så dom skymtar fram på sidan, det blir en snygg detalj!

Dessutom funkar dom bra att ha under tubtoppar och klänningar där man inte heller vill visa bh-banden!

Dessa från GT finns i fler färger och kostar enbart 79 kr/styck.

Av jempa - 19 juli 2011 18:17

 

Fick den här katalogen med posten idag. Ska ta o bläddra igenom den o se hur höstmodet 2011 ser ut. Alltid lika kul, även om det e mitt i sommarsemestern :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards