jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2011

Av jempa - 24 juli 2011 10:59

Godmorgon!


Vi kom hem typ strax efter 02 inatt, o vi har haft en jättekul dag/kväll! Vigseln var så himla fin och dom var så himla fina så jag blev självklart tårögd, blödig som man är :D Ellinors klänning och hårkreation var verkligen superfin! Vi tog en del bra bilder så ska nog kunna blogga upp en del. Men det får bli senare.. känner att jag ska börja den här dagen lite långsamt, hehe..

Senare idag kommer syrran och Marie hit o firar min födelsedag i efterskott :) Dom var ju på semester när jag fyllde år, så vi tar det idag istället. Sen efter det ska jag tydligen bli bjuden på den sista Harry Potter filmen!

Tror det här kan bli en bra dag!


Kram på er!

Av jempa - 23 juli 2011 12:51

 

Nu ska vi strax iväg till bussen som tar oss och flera andra bröllopssugna gäster till själva bröllopet! Skoj!

Hoppas det inte kommer allt för mycket regn bara, men enligt klart.se så ska vi klara oss rätt bra enda fram tills ikväll. Så jag hoppas det stämmer.

Har iallafall packat min lilla weekendbag med leggings och kofta bl.a Kan vara skönt att ta på sig om det blir kyligt ikväll.


Ni får ha en jättebra lördag allesamman! :)

Av jempa - 22 juli 2011 21:34

   


Klänningen som jag fyndade på ZARA i Chania fanns även på nätet (slutsåld dock..) såg jag, men kanske man ser lite bättre på dessa bilder hur den ser ut :)

Tror jag ska ha den på bröllopet imöra, men himla tråkigt att det ska bli regn bara o man kanske måste dra på sig ett par leggings under den framåt kvällen.. :/ Klänningar e alltid finast utan leggings!

Av jempa - 22 juli 2011 19:24

 

Idag har jag både färgat håret (blev bra resultat! Ingen större skillnad motför innan dock, förutom att utväxten är väck ju) och fått en klippning lite snabbt av mami. Hon tog litegranna på topparna bara så nu känns håret lite fräschare!


Fredag är det ju idag också, man håller inte riktigt koll på dagarna när man har semester, det e ju helg hela tiden :)

Får se om det blir någon utgång ikväll med Therese m.fl LIte oklart än så länge men vi får väl se vad som händer!

Dock så ska jag på bröllop imorgon (wiie, kuul!) så jag vill försöka hålla mig från o bli bakis, för bli jag bakis är jag det hela dagen o då är det inkl. kräkningar. Inte så jekla mysigt alltså.


Vad gör ni ikväll??

Av jempa - 22 juli 2011 11:57

 

Eftersom jag har typ jordens fulaste utväxt så är det verkligen på tiden för lite hårfärgning! Den här gången valde jag färgen som är innan den jag brukar ta i vanliga fall. Det e ingen större skillnad på dom egentligen, men denna är ingen askfärg. E ju lite tråkigt att alltid ta samma, men tror iofs inte det blir någon större förändring, vi får se :)


Köpte en suuuperskön BH också ur H&M's Our Perfect-kollektion. Gillar färgen på den! Och så var den ju verkigen jättemjuk o skön :) Ni måste prova! Dom har några olika, tror jag tog "t-shirt bh".


Aja, nu blir det brunch här hemma med kokt ägg, gott bröd och juice!

Av jempa - 21 juli 2011 23:47

   

fortsätter öva på mina lockar, det tar sig?! =)

Av jempa - 21 juli 2011 22:16

 

Jeklars vad läskigt det kan vara ibland i Harry Potter-filmerna! Tycker den där jäkla ormen är så himla vidrig! *iack!*


Den här filmen var lite läskigare än den innan (Halvblodsprinsen), men ändå ungefär lika bra. Nja, snäppet bättre var den nog föresten. Snyggare miljöer, mer action och liite läskigare ;)


Jag ska se den sista Harry Potter-filmen i helgen på bio, spännande o se hur hela den här långdragna och lite sega? filmserien slutar. Tänk om hans föräldrar återupplivas (?) när han dödar Voldemort? hihi åh de vore så härligt om det blev så :) ja vem vet, får väl se!


Men okej, jag ger den här ena halvan av den sista filmen iaf en 4a! Hoppas och tror att den sista kommer vara minst lika bra!

          

Av jempa - 21 juli 2011 15:46

Ja, jag blir verkligen bortskämd med dagar tillbringade med fina vänner!

Idag har jag träffat söta Filip och Anki! Vi tog en kaffe på Charm och jag fick dessutom en födelsedagspresent i efterskott av dom! Presentkort på Gallerix där jag ju kan köpa ramar till Dubai bilderna! Så himla gulligt! :) *tack igen*


    

Filip gillade drakarna! :)


Tack för en härlig kaffe-dejt! :) Det gör vi om!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards