jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Ett BC-fynd

Av jempa - 26 juni 2011 16:07

Åkte med svärmor ut till Birsta City idag. Och det var inte bara vi som hade tänkt göra det.. herregud jag tror halva (minst!) Sundsvall var där!

Menmen, det fick ju bra ändå, bra att Gallerian e hyffsat stor så att folket sprids ut :)


Jag kikade efter en klänning som man kan ha till bröllop, men som funkar även till andra tillfällen.. hittade många fina men aldrig i min storlek ;/ Bik Bok hade däremot jättemånga fina klänningar på rean dessutom, men dom satt konstigt istället *suck* Får kika på Kreta, kanske man kan hitta någon fin där?? Där finns ju lite andra, roliga butiker också som Bershka, Zara, Pull & Bear och Stradivarius. Får spana läget där!


 

Men jag hittade ett simpelt linne på Lindex, som jag har spanat på tidigare, så nu var det bara att passa på när det var på rea =) Färgen stämmer inte riktigt överrens med irl, det e petrolblått iallafall.


Svärmor köpte den här fräscha toppen, randigt gillas!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Av jempa - Tisdag 12 juli 13:57

Igår på morgonen så for vi och familjen Rautakorpi ner till Furuvik med kidsen. Varsina bilar, såklart! Trångt annars.. Aja! Vi var nere vid 11 och tror vi var där till kl 16ish. Och vi hade hur kul som helst! Kidsen var glada o nöjda (jamen, såk...

Av jempa - Tisdag 21 juni 10:39

Tiden rusar aldrig så fort som under bebistiden! Leon blir 4 månader nästa vecka, och det är så fantastiskt att följa hans utveckling! Han har nu börjat att greppa saker, och allt ska smakas på! Han följer en fint med blicken och han känner i...

Av jempa - Onsdag 8 juni 21:03

Scrollade runt i Kappahls app och hittade en del fint till kidsen på rean :) Detta klickade jag hem till Leon: Och till Jasse blev det denna sweatshirt: Ja det var allt :) Nu ska jag fortsätta se Bonusfamiljen, känns som jag nyss börja...

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se