jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Ett BC-fynd

Av jempa - 26 juni 2011 16:07

Åkte med svärmor ut till Birsta City idag. Och det var inte bara vi som hade tänkt göra det.. herregud jag tror halva (minst!) Sundsvall var där!

Menmen, det fick ju bra ändå, bra att Gallerian e hyffsat stor så att folket sprids ut :)


Jag kikade efter en klänning som man kan ha till bröllop, men som funkar även till andra tillfällen.. hittade många fina men aldrig i min storlek ;/ Bik Bok hade däremot jättemånga fina klänningar på rean dessutom, men dom satt konstigt istället *suck* Får kika på Kreta, kanske man kan hitta någon fin där?? Där finns ju lite andra, roliga butiker också som Bershka, Zara, Pull & Bear och Stradivarius. Får spana läget där!


 

Men jag hittade ett simpelt linne på Lindex, som jag har spanat på tidigare, så nu var det bara att passa på när det var på rea =) Färgen stämmer inte riktigt överrens med irl, det e petrolblått iallafall.


Svärmor köpte den här fräscha toppen, randigt gillas!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se