jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Ett BC-fynd

Av jempa - 26 juni 2011 16:07

Åkte med svärmor ut till Birsta City idag. Och det var inte bara vi som hade tänkt göra det.. herregud jag tror halva (minst!) Sundsvall var där!

Menmen, det fick ju bra ändå, bra att Gallerian e hyffsat stor så att folket sprids ut :)


Jag kikade efter en klänning som man kan ha till bröllop, men som funkar även till andra tillfällen.. hittade många fina men aldrig i min storlek ;/ Bik Bok hade däremot jättemånga fina klänningar på rean dessutom, men dom satt konstigt istället *suck* Får kika på Kreta, kanske man kan hitta någon fin där?? Där finns ju lite andra, roliga butiker också som Bershka, Zara, Pull & Bear och Stradivarius. Får spana läget där!


 

Men jag hittade ett simpelt linne på Lindex, som jag har spanat på tidigare, så nu var det bara att passa på när det var på rea =) Färgen stämmer inte riktigt överrens med irl, det e petrolblått iallafall.


Svärmor köpte den här fräscha toppen, randigt gillas!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 5 dec 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se