jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 juni 2008

stödetrippen

Av jempa - 7 juni 2008 19:55

 

Mor & Far  


Nu sitter jag o Sandy in the sofa här hemma. Vart inte speciellt bakis utan jag tror Resorben hjälpte mig en del faktikst. Lite halvkrasslig i kistan (som syrran skulle sagt) där vid 5 tiden bara, men de fixade jag rätt snabbt genom att besöka närmaste WC.


Sandra hämtade upp miv vid 11 tiden o vi cruisade ut till Stöde. Slappade och solade och tog en promenix ner till ön.

Sen hämtade Sandra upp mig efter hennes besök på Tjärnberget. Vi for ut till Birsta City. Blev ingen dödsshopping direkt utan enbart ett läppbalsam från Pashion Cosmetics med Papaya-doft. Sandra shoppade lite mer, lite Gina Tricot, Cubus och Body Shop kassar hade hon med sig hemöver.


Ja, o nu sitter vi här i soffan med en påse Polly och en Tutti Frutti påse. Vi ska se film lite senare. Skönt de!

  

Har varit en perfekt bakisdag utan bakfylla :) 

 
 
camilla

camilla

8 juni 2008 11:29

Mysigt ni verkar ha haft det!!

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se