jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 juni 2008

stödetrippen

Av jempa - 7 juni 2008 19:55

 

Mor & Far  


Nu sitter jag o Sandy in the sofa här hemma. Vart inte speciellt bakis utan jag tror Resorben hjälpte mig en del faktikst. Lite halvkrasslig i kistan (som syrran skulle sagt) där vid 5 tiden bara, men de fixade jag rätt snabbt genom att besöka närmaste WC.


Sandra hämtade upp miv vid 11 tiden o vi cruisade ut till Stöde. Slappade och solade och tog en promenix ner till ön.

Sen hämtade Sandra upp mig efter hennes besök på Tjärnberget. Vi for ut till Birsta City. Blev ingen dödsshopping direkt utan enbart ett läppbalsam från Pashion Cosmetics med Papaya-doft. Sandra shoppade lite mer, lite Gina Tricot, Cubus och Body Shop kassar hade hon med sig hemöver.


Ja, o nu sitter vi här i soffan med en påse Polly och en Tutti Frutti påse. Vi ska se film lite senare. Skönt de!

  

Har varit en perfekt bakisdag utan bakfylla :) 

 
 
camilla

camilla

8 juni 2008 11:29

Mysigt ni verkar ha haft det!!

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se