jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 juni 2008

stödetrippen

Av jempa - 7 juni 2008 19:55

 

Mor & Far  


Nu sitter jag o Sandy in the sofa här hemma. Vart inte speciellt bakis utan jag tror Resorben hjälpte mig en del faktikst. Lite halvkrasslig i kistan (som syrran skulle sagt) där vid 5 tiden bara, men de fixade jag rätt snabbt genom att besöka närmaste WC.


Sandra hämtade upp miv vid 11 tiden o vi cruisade ut till Stöde. Slappade och solade och tog en promenix ner till ön.

Sen hämtade Sandra upp mig efter hennes besök på Tjärnberget. Vi for ut till Birsta City. Blev ingen dödsshopping direkt utan enbart ett läppbalsam från Pashion Cosmetics med Papaya-doft. Sandra shoppade lite mer, lite Gina Tricot, Cubus och Body Shop kassar hade hon med sig hemöver.


Ja, o nu sitter vi här i soffan med en påse Polly och en Tutti Frutti påse. Vi ska se film lite senare. Skönt de!

  

Har varit en perfekt bakisdag utan bakfylla :) 

 
 
camilla

camilla

8 juni 2008 11:29

Mysigt ni verkar ha haft det!!

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se