jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 juni 2008

Klassfestat!

Av jempa - 7 juni 2008 01:48

Tjallla alllla! Det rimma även. Nu är man hemkommen från klassfest årgång -98. Dvs, 10 års sedan man gick ur 9an. Scary vad gammal man e asså.

Ah men det var grymt kul! Träffat massa folk som man inte sett på länge. Tog klassfoton med både grundskoleklassen och gymnasieklassen. Kuligt! Men riktig fotograf o sånt därnt dårå.


Jag orkar inte kirra upp alla bilder såhät i natta. Men ett litet kollage från min, sandras och systers lilla förfest in the park bjuppar jag på.

Men faen va jobbigt, kissnödig IGEN! brb


sådärjjja. Ja, men iaf, rosévinet som vi drack var helt OK. Vi drack upp den där litern på 45 minuter tror jag. Så med runda fötter drog vi hem o fixa till oss o sen till en annan park för att träffa våran klass. Vi var väl typ 16 stycken där sammanlagt. Av typ, 32 stycken. Så hälften kom om jag har räknar rätt i mitt lilla, onda huvvud nu. (ja, redan bakis tro ja, hua)


Ja, sen blev det Aveny med alla andra klasser ur Sundsvalls kommun. HJA. De va kul. Men man ska dra när man har som roligast har ja hört?


Fler bilder kommer imorgon eller en annan dag. Ska strax sova, ska ju till stöde pretty soon tomorrow. Yes, I can speak english also. Even when i´m a drunken sailor.

GINATT!! Skrev jag först, innan jag skrev GONATT!!

 
 
Nina

Nina

7 juni 2008 01:55

OH LORDq! I HANENT BEEN SOO DRUNK IN MAY DAYS.., HRHEHE

http://lippan

 
nikita

nikita

7 juni 2008 07:09

åh de där linnet du har på dig är så snyggt ! ångrar att ja inte köpte det då gina hade det :/

http://nikital.blogg.se

 
Veronica

Veronica

7 juni 2008 12:10

Mysigt ni ser ut att ha haft det!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

7 juni 2008 12:21

Man kan ju förstå att man e högfärdig när man e med domdär (st)ödebona på förfest.. ;)

http://Therese.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

7 juni 2008 18:56

Härligt det ser ut!! Vill se bilder från klassfesten, e nyfiken ;)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se