jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 13 mars 2011

Smyckesträd

Av jempa - 13 mars 2011 10:48

   

Smyckesträd från Åhléns


Just nu har jag alla mina smycken i en liten korg i badrummet, och det blir en himla oreda där! Halsband och armband trasslar ihop sig och har man inte stort tålamod så kan man lätt bryta ihop! :) Och man får ju inte heller direkt någon överblick över alla smycken man har, så man "glömmer" ju bort flera stycken!


Ett smyckesträd är ju både snyggt dekorativt och smart!

Någon av er som har ett?

 
 
Ingen bild

Sandra

16 mars 2011 20:38

Jag har, både ett träd och en hand. Valde att ha både i svart så de liksom matchar varandra. Jag köpte mina från http://www.butikstylish.se, där finns en massa olika smyckesförvaringar att välja bland.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se