jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Gästblogg

Av jempa - 11 februari 2011 18:30

Idag har Jempa och jag hamnat mitt i trafikkaos.


Först när jag skulle plocka upp henne efter jobbet så hamnade vi i trubbel och jag blev utskälld av en gubbe som tvinga upp mig på trottoaren då det inte fanns plats att komma förbi (snökaos igår).

Jag skulle minsann få böta 2000kr för att jag stod på trottoaren, om någon såg mig. Bredvid satt Jempa och fnissa medans jag fick lära mig en läxa av gubben. 


Jempa gjorde en liten sak på vägen hem som blev riktigt rolig. Hör inte till vanligheterna men hon blev förbannad på folk som inte kan trafikreglerna. När tredje bilen kom till korsningen och inte den heller den stannar likt dom två innan så fick vi nog, jag körde och tydligen dom också. Typ som i värsta bilförarna såg det ut. Lika knyckigt och ryckigt. Till slut fick vi nog och körde förbi å Jempa hann med att dra ett finger. Mouhahhahhaaa...

Mest roligt hade vi efteråtBye bye, Tess

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se