jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Gästblogg

Av jempa - 11 februari 2011 18:30

Idag har Jempa och jag hamnat mitt i trafikkaos.


Först när jag skulle plocka upp henne efter jobbet så hamnade vi i trubbel och jag blev utskälld av en gubbe som tvinga upp mig på trottoaren då det inte fanns plats att komma förbi (snökaos igår).

Jag skulle minsann få böta 2000kr för att jag stod på trottoaren, om någon såg mig. Bredvid satt Jempa och fnissa medans jag fick lära mig en läxa av gubben. 


Jempa gjorde en liten sak på vägen hem som blev riktigt rolig. Hör inte till vanligheterna men hon blev förbannad på folk som inte kan trafikreglerna. När tredje bilen kom till korsningen och inte den heller den stannar likt dom två innan så fick vi nog, jag körde och tydligen dom också. Typ som i värsta bilförarna såg det ut. Lika knyckigt och ryckigt. Till slut fick vi nog och körde förbi å Jempa hann med att dra ett finger. Mouhahhahhaaa...

Mest roligt hade vi efteråtBye bye, Tess

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se