jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

vilken fredag!

Av jempa - 11 februari 2011 15:29

ja, alltså, den där jekla snön kan ju verkligen ställa till det! Jag tänkte vara smart o vandra bort till Grönborgs imorse, det e där vi har arbetsbilen. Så jag tog en prommis, istället för att ta bussen som gör att jag kommer dit senare. Men jag tänkte gå så att jag skulle hinna borsta av den o fixa, sånt tar ju en jekla tid.


Ja, så kommer jag fram till Grönborgs.. och ja.. det var väl x antal timmar sedan dom hade skottat där, så hela stället hade hunnit snöat igen. *suck* Jag som hade planerat så himla vuxet och moget tyckte jag själv! T.o.m gått upp tidigare på morgonen! Och det var helt i onödan.. för det slutade med att jag sket i arbetsbilen idag så jag och kollegan fick ta bussen till jobbet istället, haha.. ja vilken jekla morgon. Men det var nog ett klokt beslut, för på skolan hade det inte direkt blivit skottat heller så vi hade nog fastnat med våran sämsta bil.. däcken e så små och superdåliga.


Ja, det var den fredagsmorgonen, men resten av dagen har flytit på bra, vi fick gå lite mer än vanligt idag eftersom vi inte hade bilen, men det är väl bara skönt med lite promenader =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Måndag 15 april 12:28


Igår beställde jag en ny mobil! Wiiieee! Det är alltid så roligt med nya teknikprylar tycker jag :) det blev en Huawei P30 Pro. Jag har en Huawei nu också, som jag haft i typ två år, så nu var det dags att byta. Halebop har en service att dom värdes...

Av jempa - Fredag 12 april 16:38

För två veckor sedan blev jag överraskad med en babyshower hemma! Der var så fint och kag blev så rörd när alla tjejkompisar o familj stog i hallen och skrek "surpriiiiseee". Jag och David hade varit ute i Birsta och jag tyckte att det...

Av jempa - Söndag 24 mars 10:17


Var förbi Lager 157 en snabbis igår, så länge sen jag var dit sist, och jag hittade denna jeansjacka som jag fastnade för. Den är lite mer loose i modellen, "standard fit" stog det, o jag tyckte den satt så bra på. Längtar tills den kan börja anvä...

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se