jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

vilken fredag!

Av jempa - 11 februari 2011 15:29

ja, alltså, den där jekla snön kan ju verkligen ställa till det! Jag tänkte vara smart o vandra bort till Grönborgs imorse, det e där vi har arbetsbilen. Så jag tog en prommis, istället för att ta bussen som gör att jag kommer dit senare. Men jag tänkte gå så att jag skulle hinna borsta av den o fixa, sånt tar ju en jekla tid.


Ja, så kommer jag fram till Grönborgs.. och ja.. det var väl x antal timmar sedan dom hade skottat där, så hela stället hade hunnit snöat igen. *suck* Jag som hade planerat så himla vuxet och moget tyckte jag själv! T.o.m gått upp tidigare på morgonen! Och det var helt i onödan.. för det slutade med att jag sket i arbetsbilen idag så jag och kollegan fick ta bussen till jobbet istället, haha.. ja vilken jekla morgon. Men det var nog ett klokt beslut, för på skolan hade det inte direkt blivit skottat heller så vi hade nog fastnat med våran sämsta bil.. däcken e så små och superdåliga.


Ja, det var den fredagsmorgonen, men resten av dagen har flytit på bra, vi fick gå lite mer än vanligt idag eftersom vi inte hade bilen, men det är väl bara skönt med lite promenader =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Av jempa - Torsdag 31 jan 19:33


Sjukt att jag redan är i vecka 25! Jag tycker tiden går sååå fort! Kommer man hinna känna sig redo när förlossningen kommer? Hoppas det åtminstone! I helgen ska vi nog åka ut till Birsta o börja spana lite på barnvagnar och ta en sväng på IKEA oc...

Av jempa - Onsdag 23 jan 10:44

  Här är filmen från Rom, bättre sent än aldrig va? ;)  ...

Av jempa - Söndag 20 jan 17:01


Idag går jag egentligen in i vecka 24, men jag har inte tagit någon bild på magen denna vecka så tog en idag, en dag hit eller dit, de får funka :) Jag känner av bebisen varje dag, vissa dagar mer än andra, och mest aktivitet är på natten och när ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se