jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

vilken fredag!

Av jempa - 11 februari 2011 15:29

ja, alltså, den där jekla snön kan ju verkligen ställa till det! Jag tänkte vara smart o vandra bort till Grönborgs imorse, det e där vi har arbetsbilen. Så jag tog en prommis, istället för att ta bussen som gör att jag kommer dit senare. Men jag tänkte gå så att jag skulle hinna borsta av den o fixa, sånt tar ju en jekla tid.


Ja, så kommer jag fram till Grönborgs.. och ja.. det var väl x antal timmar sedan dom hade skottat där, så hela stället hade hunnit snöat igen. *suck* Jag som hade planerat så himla vuxet och moget tyckte jag själv! T.o.m gått upp tidigare på morgonen! Och det var helt i onödan.. för det slutade med att jag sket i arbetsbilen idag så jag och kollegan fick ta bussen till jobbet istället, haha.. ja vilken jekla morgon. Men det var nog ett klokt beslut, för på skolan hade det inte direkt blivit skottat heller så vi hade nog fastnat med våran sämsta bil.. däcken e så små och superdåliga.


Ja, det var den fredagsmorgonen, men resten av dagen har flytit på bra, vi fick gå lite mer än vanligt idag eftersom vi inte hade bilen, men det är väl bara skönt med lite promenader =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 22 aug 15:29

Så mysig kofta! Idag var det ju "bara" 15 grader i skuggan så det kändes lagomt med kofta, istället för jacka. Älskar vädret ute nu, när det börjar kännas lite höstligare, luften blir så fräsch! Och mysigt med koftorna ;) Appropå höstplagg, J...

Av jempa - Onsdag 21 aug 11:34


Jason har piké-tisha med Alfons på idag, och jeans från Kappahl. Lillsötisen! Planer för dagen är mysa, mysa, göra fler nyttiga chokladbollar och mysa lite till, typ! Kan nog bli en promenad också. Och fortsätta packa/rensa förstås, tar litegrann...

Av jempa - Måndag 19 aug 12:56

I helgen var vi på Mio och beställde en soffgrupp! Äntligen hittade vi en vi gillade! Det blev denna 3 sits (fast en svängd variant), fåtölj och fotpallen. I ett ljusgrått/grått tyg. Modellen heter Eden, den är inte så djup och inte supermjuk heller...

Av jempa - Torsdag 15 aug 11:22


Fick en helårsprenumeration av tidningen Mama av finaste o bästa Sandra i födelsedagspresent! Så snällt! För några dagar sen fick jag det första numret och det är inte förrän nu jag får tid att sätta mig ner i soffan med en kopp kaffe och läsa den....

Av jempa - Måndag 12 aug 17:50


Idag är der exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten! Så kul att det börjar närma sig! Idag var vi o kikade på en visningslägenhet som OBOS fixat för att visa upp till eventuella köpare (det finns några lägenheter kvar till s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se