jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Dubai Mall Akvarium

Av jempa - 7 december 2010 19:46

 
Dubai Aquarium är en av de största tankarna i världen på 51m x 20m x 11m och med världens största tittar panel på 32.8m bred och 8,3 hög. Dubai Aquarium har mer än 33.000 levande djur, som representerar mer än 85 arter, inklusive över 400 hajar och rockor tillsammans.


Dubai Aquariums 270-graders akryl genomgång tunnel gör för otroligt nära möte erfarenheter med några av de mest fascinerande undervattensvärlden djur på planeten. En särskild "lunar-cykliska" belysningssystem kommer att förändra stämningen i tanken beroende på vilken tid på dygnet.


 

"Vilket jävla akvarium!" hehe =)


En film från när vi går igenom tunneln =)


 
 
Mikaela

Mikaela

7 december 2010 22:21

Låter som ni haft en toppensemester! :) Lika fin som alltid äru o välkommen hem till vintern..

http://elabelabus.se

 
Mikaela

Mikaela

8 december 2010 10:30

Mste ju kommentera väskan också! OMG, lovely!!! :D

http://elabelabus.se

 
Ingen bild

Theres

8 december 2010 19:50

Det är roligt med filmerna, de visar så mycket mer än bara bilder. Det är helt klart ett ställe jag kan tänka mig att åka till :)

jempa

8 december 2010 19:53

ja det var helt underbart! Som att komma till ett fantasiland. Ett ställe jag verkligen rekommenderar alla att åka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 3 dec 17:05

Köpte den här mysiga nattskjortan i flanell idag. Jag och A-C var på stan och det var hon som hittade den, precis min stil åxå ju :) Vi hade det så mysigt på stan! Vi strosade i typ 3 (!!) timmar och tog en fika på Waynes. Provade deras jul-latte,...

Av jempa - Lördag 18 nov 10:15


Nu när vårat vardagsrum har blivit ommålat så måste man ju skaffa sig lite nya gardiner osv :) Sammets-gardiner it is! Vita. Tror det kan bli bra, hoppas det iaf! Och två vita sammetskuddar till soffan. Slog till på en vit kruka också, har spana...

Av jempa - Fredag 17 nov 18:05


Blev apless på mitt ljusa hår och kände för en förändring. Syrran hjälpte mig att färga hela huvvet i en guldbrun färg. När man går från blond till brunett är det viktigt att det är lite röda pigment i den bruna färgen, annars finns risken att det...

Av jempa - Söndag 5 nov 17:58


Det blev färgen Silverpil! Och vi är så nöjda med den färgen! Blev en otrolig skillnad i hela rummet. Vi har ändrat om lite, och passat på att rensat bort en massa onödiga kablar som har varit kvar sen vi hade projektor. Rensat bort en del annat o...

Av jempa - Lördag 14 okt 17:11

Fjäder eller Silverpil...   Ne alltså det här var ju inte alls lätt! I inlägget nedan låter det ju som att det var bestämt o klart, och det var det ju egentligen också, tills jag nog ändå tyckte att vi skulle ha en liiiite mörkare grå nyans än...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se