jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 december 2010

Godmorgon

Av jempa - 7 december 2010 09:05

Godmorgon! Skönt det var att få sova, var så himla trött efter allt resande.. sov ju bara litegranna på planet hem, och lite på tåget. Småduttar hela tiden lixom o aldrig någon längre stund. Så jo man var lite sliten igår =)

Men jag höll mig vaken till 22.30 iaf, men då gick ögonen i kors nästan, hehe.. och sov till 8.45 typ. Skönt! Vilken tur att jag tog ledigt även idag, annars hade jag aldrig pallat!


Tänkte visa en bild från våran sista dag (på starbucks såklart, haha), o lite bränna fick man ju iaf, fast vi var inomhus himla mycket på den här resan. En dag var vi ju i Dubai Mall hela dagen :)

Kommer upp fler bilder senare.. men det tar lite tid o välja ut dom bra som ni kanske kan förstå. Men här kommer en iaf!

 

Ville inte åka hem!!

 
 
Ingen bild

Sandy

7 december 2010 09:20

Hej sötis!
Kul med så många bilder :-)
Skönt att ni är lediga idag med. Lite vardagslyx!

Saknar dej! Puss

 
helen

helen

7 december 2010 18:40

haha du blir alltid megablond på dina semestrar, sött! =)

http://helly.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se