jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av jempa - 6 juli 2009 23:35

Ja, det betyget ger jag filmen Sommaren med Göran som vi såg ikväll. Om man har den inställningen innan att det kommer vara en skit-film så blir man nog glatt överraskad. Det blev jag iaf =) Den var roligare än väntat!

Så den kan ni ladda eh..hyra hem! Bio känns lite overkill för den.


Nu ska jag se om det är nåt roligt att se på teve, och sen sova. Sov som en kratta inatt så jag är lite trött nu.


Natti natti!



Av jempa - 6 juli 2009 19:22

 

"Lalena" som sjalen heter, blir din för 79 kr.


Jag lämnade tillbaka kjolen nu ikväll. Den kändes inte riktigt rätt.

Så på vägen hem så gick jag in på Indiska. Och kom ut med en sjal rikare =) En riktigt fin sjal i mina ögon. Bilderna är tyvärr ganska dåliga som ni kan se.. menmen dom fick funka ändå, ni ser ju typ hur den ser ut =)


Av jempa - 6 juli 2009 18:15

Min andra hälft ringde förut, ååh jag saknar honom! Speciellt när jag fick prata med han och höra hans röst. Fast lite småfjantigt är det nog, när vi bara varit ifrån varandra i knappt 3 dagar :)

Men om man är van att träffa varandra varje dag så blir det nog lätt att man saknar varandra rätt fort. Och jag kanske saknar han mer nu när jag vet att han är utomlands, än om han t.ex skulle vara i..hm.. Gimåfors? :D Ja, men bara det att man vet att avståndet mellan varandra är så himla stort, kan nog göra saknaden större.


Men det är nog bra att få sakna också, jag tror det kan behövas i allas förhållanden. Att vara ifrån varandra då och då är nog ganska nyttigt.

Men om 1,5 dag är han hemma igen, och det ser jag fram emot! :)


Och imorgon fyller jag år! *yeay*


Och om 5 dagar bär det av till Palma! *wiiiee*

 


Av jempa - 6 juli 2009 15:47

 

Ikväll ska jag o Therese på bio. Förhandsvisning av Sommaren med Göran. Jag tycker det känns som att det är en svensk b-film, men men =) Vi får väl se! David Hellenius är med och han kan ju vara lite rolig ibland.


For en sväng ut på Birsta city med mina päron förut. Blev ingen storshopping direkt, utan jag hittade ett jättesött vitt nattlinne i klänning-stuk på H&M och schampo + balsam.

Ah just de, köpte smågodis på JamJam också, och killen i kassan frågade om jag jobbade i huset för han tyckte jag såg ut o jobba där..(hm, ser man ut på ett visst sätt då eller?) Iaf så ville han inte ge mej någon personalrabatt ändå :( Snåååljåååp!



Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards