jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 23 juli 2009

Av jempa - 23 juli 2009 21:21

                             

Ja, jag tror jag måste införskaffa mig en sån här snygging!

Kanske imorgon när jag ska dejtas med Anki och Filip på Birsta City?

Inte helt omöjligt :)



Av jempa - 23 juli 2009 15:17

Har inte skrivit så mycket om resan till Sthlm här i bloggen. Däremot har jag ju uppdaterat lite då och då på min twitter. Men iaf, här kommer lite bloggning från helgen:


Vi (jag o mami) åkte buss ner på måndagsmorgonen kl.08 Kom fram 12.15 Då gick vi direkt till lägenheten i Gamla Stan som mamma hade fixat genom hennes jobb. Ljus och fräsch lägenhet!

Efter vi packat upp lite o grejjat så tog vi en tur på stan. Shoppade lite o fikade o så. Vid 17.30 träffade vi Sandra! Så kul :) Vi käkade middag tillsammans på Pizza Hut vid Hötorget. Söta Sandra hade med sig en födelsedagspresent till mig, och kan ni gissa vad hon gav mig?! Jo en likadan Dior-mascara som jag tappade som jag köpte på taxfreen! Jag blev alldeles tårögd, så snällt!! :)


Efter vi smaskat i oss den supergoda pizzan (Sandra käkade lasagne), så gick jag o mamma o handlade lite frukost till morgondagen och Sandra for hem till sig.


Nästa morgon bestämde vi oss för att ta en skön tur till Skansen. Så vi gick ner mot slussen och tog båten därifrån. Himla smidigt sätt det ju!

Gick runt där och kollade på alla djuren, sötast var nog vildsvinens småbarn som hade fötts i Juli, så dom kan ju bara ha varit några veckor, jättegulliga var dom!

Vi fikade äppelkaka på restaurangen där uppe och kollade samtidigt på när Allsång på Skansen körde genrep inför kvällens tv-sändning. Såg Kevin Borg med flera =)

Sedan tog vi båten tillbaka och vi tog en promenad efter vattnet och kom fram vid Kungsträdgården, vi gick biblioteksgatan bortöver mot Stureplan.

Var ju tvungen att kolla in på Urban Outfitters, hittade ett par tuffa ballerinas där men det blev inget köp, ångrar mig liiite..hittade inget annat heller som föll mig riktigt i smaken.. Mamma däremot hittade en kofta där som hon gillade och köpte. Lite småfuskigt för jag ville också ha med mig något därifrån ;) *tss*

Iallafall så gick jag in på Nilson och hittade ett par snygga Puma-sneakers som jag köpte.


Sen vandrade vi bort mot NK, spanade lite på en Peakhoodie där, men den jag ville ha fanns inte i min storlek. Så där blev det inte heller något köp.

Sen käkade vi en dagens på restaurangen, helt ok!


Efter maten vandrade vi över gatan mot Gallerian.Var bara där en kort stund, fikade lite. Vid det här laget hade vi fått ganska ont i fötterna och var helt slut i kroppen. Hade ju gått hela dagen på stan + skansen.

Så vi tog en promenad hem. Bjöd över Sandra på en kopp kaffe + fikabröd som vi köpt på NK. Hon nappade på det förslaget så hon kom efter att hon slutat sitt jobb.

Så kul att få träffas lite eftersom vi ses så sällan! Vi fikade, pratade, kollade på Allsång på Skansen. Och sedan följde vi med henne mot Tuben.

Därefter tog jag o mami en promenad i Gamla Stan, fortfarande mycket folk ute fast klockan närmade sig 22.00

När vi kom hem igen däckade vi i sängen.


Nästa morgon var det den sista dagen i Sthlm. Vi var tvungna att vara ute ur lägenheten senast 12. Men vid 10 tiden tog vi vårat pick och pack o drog till T-centralen och låste in väskorna där.

Bussen hem gick inte förrän 17 så vi hade tid för lite mer shopping.

Gick in i standardaffärena och kikade. Tog en tur in i Vero Modas egen galleria, hittade en top där med döskalle gjord av rosor. Påminner mycket om denna från Modekungen. Fast inte riktigt lika snygg, tyvärr =)

Sen var vi in på MQ, där hittade jag en top med en leopard på. Verkar poppis med djurtryck nu, speciellt zebror. Snyggt är det!


Vi käkade en sen lunch på Åhléns Restaurang, räksmörgås fick det bli.

Sen vandrade vi bort mot bussen som skulle ta oss hemöver igen.


Resan hem har ni nog redan läst om, blev över 1 timme försenad.. kom hem 23.00

Men oj vad skönt det var att sova i sin egen säng!

Ja, så har väl mina dagar i sthlm sett ut ungefär + massa mer fikande än vad jag skrivit ;) Himla trevligt hade jag och mamma iallafall! Och roligt var det att träffa Sandra!



Av jempa - 23 juli 2009 01:07

 

Jag spanade lite i nya höstkatalogen från H&M idag, och detta var väl ungefär det jag hittade som jag gillar.

Väskan är skitsnygg och den måste bli min!

Av jempa - 23 juli 2009 00:00

 

Jaa! =) Kul även att jag fortfarande är kortare fast jag står på den där lilla platån.. jättekuul!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards