jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 24 maj 2009

Av jempa - 24 maj 2009 17:52

                   

Har nog skaffat mig ett nytt favoritprogram, lagomt tills nu när One Tree Hill har uppehåll, Stylista på 3an. Har bara visats ett avsnitt ännu, men det avsnittet verkade mycket lovande iallafall. Handlar alltså om ett gäng stylister som får olika uppdrag där dom ska tävla mot varandra och den som enligt juryn stylar sämst åker ut. Det är samma sorts program som Project Runway fast där är det designers.

Men iaf, första avsnittet sänds igen klockan 18, och därefter klockan 19 sänds andra avsnittet. Så har ni missat det första får ni en till chans nu ikväll.


Själv så ska vi äta tacopajen som bör vara klar om sisådär 5 minuter, muums!


Var hem till mamma och pappa förut en snabbis, mamma hade bakat 50 kanelbullar åt mig som jag hämtade. Snällt va?! :D Så nu är frysen full med bulla, eller en låda iaf :D *perfekt*


Och förut idag var jag och David ner till hamnen och softade, åt även säsongens första mjukglass, goott! Med tuttifruttiströssel :P


Nu ska jag kolla lägget på pajen. Ha det bra allihopa!


Av jempa - 24 maj 2009 11:33



  • Linne, Haléns
  • Jeans, Bik Bok
  • Vit klocka, Regal
  • Ballerinas, Indiska 
  • Kofta, H&M

Av jempa - 24 maj 2009 10:57

Morrn morrn på er!

 

Hade jättekul igår! Träffade ju Sandra =) Vi började med en sväng på stan, förstås! Självklart blev det lite shopping för oss båda.

                      

Jag kom hem med gråa stuprörsjeans från Bik Bok, linne från H&M logg och svarta ballerinas från Indiska. Svarta ballerinas är nog ett måste att ha, fick ju slänga mina 2 par som var helt slitna och sulan var halvt borta på, sen förra året. Så det behövdes ett par nya och fräscha =)


Efter shoppingen gick vi hem till mig. Vi softade, surfade och drack kaffe =) Sen var det dags för film, egentligen hade vi tänkt gå på bio men vi kollade och insåg att det bara är skitfilmer som går nu. Så då skippade vi det och kollade runt på vad internet kunde erbjuda istället.

Så det blev Benjamin Buttons otroliga liv. Jättebra film! Den är verkligen sevärd!

Efter filmen kikade vi på Robinson, synd att Erik åkte ut! Det skulle ha varit Nina istället tyckte vi. Menmen, så kan det gå..


Sen kom vi på att vi skulle ut och ta en drink =) Så vi fixade till oss lite snabbt, jag bytte outfit 3 ggr tror jag men sen var jag redo :D

Vi drog till Oscar, där var det hyffsat lugnt när vi kom, vi kunde t.o.m prata utan att behöva skrika, sånt gillas!


Beställde Strawberry Mojito som var helt okej!

 

 

 

Vi satt där ett tag och snackade, man har en del att prata om när man inte setts på 5 månader lixom. Otroligt trevlig pratstund om allt mellan himmel och jord =)

Sen när vi suttit där ett tag drog vi vidare, tog en promenix runt stan ungefär. Såg ett slagsmål, ett sånt där riktigt med knytnävarna mot ansiktet och fast vi stog typ 30 meter därifrån så kunde vi höra smällarna, läääskiigt! :S


Sen följde jag med Sandra till en cab och hon åkte hemöver mot Haga, hon skulle ringa mig när hon kom hem, och jag hann precis komma innanför dörren så ringde hon! Och jag bor alltså 1-2 minuters gångavstånd från taxistation, haha, snabb taxi! 


Men iaf, hade en jättebra dag igår =) Snart ses vi igen och det är inte om 5 månader den här gången! Så det känns bra!


Hoppas ni också hade en bra Lördag!


Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards