jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Snygga kökshanddukar från Hemtex

Av jempa - 21 mars 2009 09:09

Kostar från 39 kr.  


Godmorgon på er!

Tanken var ju såklart att jag skulle sova ut idag, precis som jag tänker att jag ska göra varje helg, men så vaknar jag ändå tidigt.. Iofs kan jag somna om ibland men inte idag tydligen. Så det var lika bra att kliva upp =)  
Ska träffa sistah senare idag för lite shopping, och efter det ska vi dra en bio. Matiné är så jekla bra! Speciellt eftersom det är Robinson på teve ikväll. =) Och det vill man väl inte missa heller!   
 
Men nu blir det lite Nyhetsmorgon i sängen och snus på David som sover som en kråka fortfarande :)

 
 
Anna

Anna

21 mars 2009 12:56

Tack! Va skönt att höra!
Dedär kökshanddukarna har jag pillat på lite när jag vart in i butiken..supersnygga men passar inte in i vårat nya kök..men jag älskar den där engelska/marin/sailor stilen på kök :)

Ang tanden..ja jag booorde kolla upp den :(

http://annasara.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se