jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Snygga kökshanddukar från Hemtex

Av jempa - 21 mars 2009 09:09

Kostar från 39 kr.  


Godmorgon på er!

Tanken var ju såklart att jag skulle sova ut idag, precis som jag tänker att jag ska göra varje helg, men så vaknar jag ändå tidigt.. Iofs kan jag somna om ibland men inte idag tydligen. Så det var lika bra att kliva upp =)  
Ska träffa sistah senare idag för lite shopping, och efter det ska vi dra en bio. Matiné är så jekla bra! Speciellt eftersom det är Robinson på teve ikväll. =) Och det vill man väl inte missa heller!   
 
Men nu blir det lite Nyhetsmorgon i sängen och snus på David som sover som en kråka fortfarande :)

 
 
Anna

Anna

21 mars 2009 12:56

Tack! Va skönt att höra!
Dedär kökshanddukarna har jag pillat på lite när jag vart in i butiken..supersnygga men passar inte in i vårat nya kök..men jag älskar den där engelska/marin/sailor stilen på kök :)

Ang tanden..ja jag booorde kolla upp den :(

http://annasara.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se