jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

Snygga kökshanddukar från Hemtex

Av jempa - 21 mars 2009 09:09

Kostar från 39 kr.  


Godmorgon på er!

Tanken var ju såklart att jag skulle sova ut idag, precis som jag tänker att jag ska göra varje helg, men så vaknar jag ändå tidigt.. Iofs kan jag somna om ibland men inte idag tydligen. Så det var lika bra att kliva upp =)  
Ska träffa sistah senare idag för lite shopping, och efter det ska vi dra en bio. Matiné är så jekla bra! Speciellt eftersom det är Robinson på teve ikväll. =) Och det vill man väl inte missa heller!   
 
Men nu blir det lite Nyhetsmorgon i sängen och snus på David som sover som en kråka fortfarande :)

 
 
Anna

Anna

21 mars 2009 12:56

Tack! Va skönt att höra!
Dedär kökshanddukarna har jag pillat på lite när jag vart in i butiken..supersnygga men passar inte in i vårat nya kök..men jag älskar den där engelska/marin/sailor stilen på kök :)

Ang tanden..ja jag booorde kolla upp den :(

http://annasara.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 10 april 12:29

      Nu är det inte långt kvar tills jag och David åker till Cypern, underbaart! Vi längtar! :) Ska bo på Sumprime Ayia Napa Suites, vi valde ett rum med direkt access till pool. Fett skönt!   Har aldrig varit till Cypern förut, men tydlig...

Av jempa - Söndag 25 mars 19:32


Klickade hem detta från Nelly nu i helgen. 20% på allt hade dom så då passade jag på att beställa skorna som jag sneglat på ett tag, och samma sak med toppen/blusen/klänningen. Tycker det är en söt modell :) Var på Birsta igår, där hittade jag e...

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se