jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Helsinki

Av jempa - 18 januari 2009 14:28

                                   

Jag bytte hårfärgen som jag köpte igår, för jag upptäckte att jag har ju provat den förut men då blev mitt hår mörkare än vad det var innan. Skumt! Så nu tog jag Extra ljus askblond, så får vi se hur det blir. Borde ju iallafall inte bli mörkare! Och huvudsaken är ju att utväxten försvinner =)

 
 
Linda

Linda

18 januari 2009 14:47

Heter färgen Helsinki? Det var en fin färg

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

18 januari 2009 16:43

Okej, det återstår att se då om den är bra :)

Jo, slingmedel vet jag att jag ska köpa mig, en kompis har tipsat om Mood. Det är alltid kul att få tips på färger :) ska kolla efter den i butik, så kan jag välja där vilken jag ska ta.
Tack för tipset!

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Mika

Mika

18 januari 2009 17:08

Åhh va spännande o se resultatet!
Jag vill också göra mitt lite ljusare, men när jag köper ljusa färger så händer det inte ett skvatt o blekning vågar jag mig inte på!
Ta en före o en efter bild på ditt hår sen då ;)

http://www.mika.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 16 maj 15:32

       Här kommer ännu ett Cypern-inlägg! Ja än är det inte klart, tror jag har några fler bilder också :)   En kväll så åt vi middag på Ocean Basket, en skaldjurs-restaurang som hade fått himla bra betyg på Tripadvisor. Vi kollar alltid där...

Av jempa - Torsdag 10 maj 09:00

Shoppingen var ju inte den bästa, jag visste ju om det innan vi for så det kom inte som en chock :) Det var mestadels supermarkets precis som på de flesta turistorterna. Och det fanns ju inget H&M eller Zara utan det var lixom egna butiker, vissa lit...

Av jempa - Onsdag 9 maj 09:30

Visst hade man sett att havet på Cypern var jättefint, men man tror ju att bilder ljuger litegranna.. men i det här fallet så stämde det! Vi hade aldrig sett så turkost och vackert vatten! Såå häftigt! Ska man åka till Cypern så rekommenderas absolut...

Av jempa - Tisdag 8 maj 09:17

Det var ju våran första resa till Cypern både för mig och David. Och vi är verkligen supernöjda med resan. Mycket beror förstås på hotellet och att vi hade ett rum med direkt pool-access, vilket är supernajs och höjer kvalitén på semestern nåt otroli...

Av jempa - Lördag 21 april 09:15


Kvällens outfit bestod av blus från Object, jeans från H&M och kilklackar från Michael Kors. Vi käkade på Hard Rock Cafe, jag åt en ceasarsallad som var jättegod. David käkade en köttbit med mos, han var också jättenöjd.På hemvägen tillbaka till h...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se