jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Helsinki

Av jempa - 18 januari 2009 14:28

                                   

Jag bytte hårfärgen som jag köpte igår, för jag upptäckte att jag har ju provat den förut men då blev mitt hår mörkare än vad det var innan. Skumt! Så nu tog jag Extra ljus askblond, så får vi se hur det blir. Borde ju iallafall inte bli mörkare! Och huvudsaken är ju att utväxten försvinner =)

 
 
Linda

Linda

18 januari 2009 14:47

Heter färgen Helsinki? Det var en fin färg

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

18 januari 2009 16:43

Okej, det återstår att se då om den är bra :)

Jo, slingmedel vet jag att jag ska köpa mig, en kompis har tipsat om Mood. Det är alltid kul att få tips på färger :) ska kolla efter den i butik, så kan jag välja där vilken jag ska ta.
Tack för tipset!

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Mika

Mika

18 januari 2009 17:08

Åhh va spännande o se resultatet!
Jag vill också göra mitt lite ljusare, men när jag köper ljusa färger så händer det inte ett skvatt o blekning vågar jag mig inte på!
Ta en före o en efter bild på ditt hår sen då ;)

http://www.mika.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 jan 15:28


  Jacka från Bon Prix   Beställde en jacka från Bon prix för några veckor sedan, då min vinterjacka börjar bli lite tajt, hehe :) Så denna fick det bli. 349 spänn på rea, asbra! Jag känner att jag helst inte vill köpa så mycket mammakläder, ...

Av jempa - Måndag 7 jan 16:12

Tänk att igår gick vi in i vecka 22! Jag tycker veckorna nu bara går av bara farten! I början däremot var det otroligt segt, dom första 12 veckorna kunde inte gått mer långsamt, man ville ju bara att den tiden skulle flyga förbi, eftersom risken f...

Av jempa - Fredag 4 jan 20:19

God fortsättning på er! Hade ni en bra nyårsafton? Min var jättebra! Vi var bjuden på middag hemma hos ett par i Granloholm. Det var vi och typ 9 till tror jag? Riktigt trevligt och supergod mat! Så fin dukning också! Här ser vi förrätten, och ja...

Av jempa - 30 december 2018 08:44

Hej på er! Om ni finns kvar förstås?? :) Var ju ett tag sedan jag bloggade sist. Har lixom tappat lusten lite, får hoppas den kommer tillbaks.Har ju hänt en del sen sist! Som ni kan se på bilden ovan så ska vi bli föräldrar! Äntligen! :) I Maj kom...

Av jempa - 8 juli 2018 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se