jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Helsinki

Av jempa - 18 januari 2009 14:28

                                   

Jag bytte hårfärgen som jag köpte igår, för jag upptäckte att jag har ju provat den förut men då blev mitt hår mörkare än vad det var innan. Skumt! Så nu tog jag Extra ljus askblond, så får vi se hur det blir. Borde ju iallafall inte bli mörkare! Och huvudsaken är ju att utväxten försvinner =)





 
 
Linda

Linda

18 januari 2009 14:47

Heter färgen Helsinki? Det var en fin färg

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

18 januari 2009 16:43

Okej, det återstår att se då om den är bra :)

Jo, slingmedel vet jag att jag ska köpa mig, en kompis har tipsat om Mood. Det är alltid kul att få tips på färger :) ska kolla efter den i butik, så kan jag välja där vilken jag ska ta.
Tack för tipset!

http://LindaDelicious.bloggagratis.se

 
Mika

Mika

18 januari 2009 17:08

Åhh va spännande o se resultatet!
Jag vill också göra mitt lite ljusare, men när jag köper ljusa färger så händer det inte ett skvatt o blekning vågar jag mig inte på!
Ta en före o en efter bild på ditt hår sen då ;)

http://www.mika.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Av jempa - Tisdag 9 jan 15:00


     Jag har denna jacka i svart, men tycker den gråa är dösnygg också! Så nu är den hemklickad, för halva priset dessutom, det gillar man! :) Nu får våren gärna börja komma... hehe   ...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se